Stirile Kanal D informeaza: Baiatul lui Adrian Paunescu a compus o poezie in care il desfiinteaza pe Klaus Iohannis: Du-te, neamtule, urgent, afara, ca esti fals si gura ti-e amara, ranjetele-ti sunt tot mai scarboase, du-te, ca ai, totusi, sase case!

Andrei Paunescu a scris o poezie impotriva presedintelui Klaus Iohannis, pe care il considera cel mai mare pericol pentru tara. Andrei, fiul marelui poet Adrian Paunescu, incearca sa scrie si el poezie cu mesaj social-politic, la fel cum a facut si tatal sau. Andrei Paunescu a compus niste strofe pline de naduf la adresa presedintelui Klaus Iohannis, pe care il considera cel mai mare pericol pentru tara. El a dat titlul DU-TE, NEAMTULE! si a adaugat poeziei un desen, realizat tot de el, in care Iohannis, imbracat in haine de de sas, primeste un sut in fund. Andrei Paunescu a scris 18 strofe din care cele mai reprezentative sunt urmatoarele:
Du-te, neamtule, urgent, afara/Ca esti fals si gura ti-e amara/Ranjetele-ti sunt tot mai scarboase/Du-te, ca ai, totusi, sase case!/Du-te, prefacutule-n Florida/Ca distrugi padurea, ca omida/Banii multi si grosi din gauri ia-ti-i/Ca-s facuti onest, din meditatii/Ai in palmares porniri penale/Sluga la multinationale/La germani ai fi vechil umil/Nu te-ar tine nici intr-un azil/Dar acum, ca v-ati facut si plinul/Ai benzina, sa atingi Berlinul/Parca ai crescut sub doua closti/Nasc si nemtii hoti, mutanti si prosti/Du-te, mutalaule-n padure/Ca austrieci aduci s-o fure/Du-te, harta noastra sa nu moara/Tradator nu esti, tu n-ai o tara!/Cand erau pe tron Ion Iliescu/Si Emilul cel Constantinescu/Ne ziceam: mai rau, chiar nu se poate!/Dar Iohannis le-a-ntrecut pe toate/Roata vietii, totusi, se-nvarteste/Si ti-o spun acum, pe romaneste/Vezi, ca ura lumii se ascute/Du-te, cat ai timp, dar numai du-te!

Sursa: stirilekanald.ro