LIBERTATEA informeaza: Calvarul avocatei care s-a aruncat de la etajul 15 de frica sotului. Sufocata cu perna si luata la tinta cu cutitul! (Autor: Cristian Burcioiu )
Saltul spre moarte pe care o avocata l-a facut in urma cu trei luni - atunci cand s-a aruncat de la etajul 15 al unui bloc din Bucuresti -, s-a dovedit a fi un gest disperat prin care femeia incerca sa scape de sotul ei, o bruta in viata lor de cuplu. Ancheta a scos la iveala detalii cutremuratoare are indica faptul ca barbatul alaturi de care ar fi vrut sa-si refaca viata era de fapt calaul ei! Femeia in varsta de 44 de ani, tot avocata, a fost sufocata cu perna si luata la tinta cu cutitul! Barbatul a fost arestat preventiv, miercuri. La jumatatea lunii noiembrie a anului trecut, avocata in varsta de 44 de ani a cedat nervos si, intr-un moment de ratacire, si-a cautat izbavirea in moarte. S-a aruncat de la fereastra dormitorului conjugal in timp ce sotul ei, avocatul Irinel Caius Iliescu, era intr-o alta camera a apartamentului situat la etajul 15 al unui bloc din Capitala. Numai o minune a facut ca biata femeie sa scape cu viata pentru ca trupul sau nu a ajuns pe caldaram, ci pe acoperisul din tabla si plasa al unei parcari interioare situate la nivelul 7 al complexului rezidential din Sectorul 4. Acela a fost momentul in care procurorii bucuresteni de la Parchetul Bucuresti si politistii de la Omoruri au declansat o ancheta care a avea sa scoata la iveala amanunte cutremuratoare, socante din viata de cuplu a avocatei care a incercat sa-si ia zilele. Avocatul isi tortura fizic si psihic sotia cu metode extrem de violente
Conform investigatorilor, avocatul Irinel Caius Iliescu, aspirant in urma cu vreo noua ani chiar si la fotoliul de senator, a transformat, cu o cruzime iesita din comun, viata sotiei sale intr-un iad. Pentru a obtine cat mai multi bani de la ea, dar si pentru a o constrange sa-i cedeze proprietati, barbatul recurgea la tot felul de metode de o violenta extrema, care mai de care mai diabolice si mai barbare, desprinse parca din manualul tortionarilor.
- Bataile si amenintarile erau, din nefericire, partea cea mai usoara a violentelor la care era supusa victima. Din marturiile acesteia, dar si din cercetarile investigatorilor, a reiesit ca femeia a fost sufocata cu o perna pe care el i-a pus-o pe fata, a fost luata la tinta cu cutitul pe care tot el l-a aruncat inspre ea si a fost amenintata cu pistolul pe care sotul ei i l-a lipit de cap! Totul pentru a o constrange sa-i dea bani si sa treaca pe numele lui niste proprietati, ne-au dezvaluit surse judiciare.

Printr-o minune, avocata care a vrut sa se sinucida de frica sotului a scapat cu viata dupa ce s-a aruncat de la etajul 15

Biata femeie a scapat miraculos cu viata si a povestit supliciile groaznice pe care le-a indurat luni in sir. Diabolicul plan al avocatului Irinel Caius Iliescu poate ar fi avut finalitatea gandita de acesta daca biata femeie alaturi de care era de vreo noua luni nu supravietuia saltului pe care si l-a dorit a fi mortal. Dupa o perioada in care a agonizat cu toate oasele rupte pe patul de spital, avocata si-a depanat terfianta poveste de viata in fata anchetatorilor care au ramas inmarmuriti. Barbatul, despre care se spune ca a aplicat acelasi tratament si ultimei sale sotii care a incercat sa se sinucida cu o supradoza de medicamente, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
- Constrangerea exercitata de Iliescu Irinel-Caius asupra victimei a constat intr-o stare de teroare continua provocata de catre acesta prin actiunile si manifestarile din perioada martie-noiembrie 2016, constrangere care a fost de asemenea natura incat nu a lasat victimei nicio posibilitate concreta de a actiona altfel, ori de a se impotrivi, neputand astfel sa decida liber din cauza violentelor si presiunilor la care era supusa, potrivit Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Sursa: libertatea.ro