DCNews informeaza: Tanara care sterge pe jos cu generatia actuala! Mesajul devenit viral (Autoare: Cristina Alexandrescu)
Alexis Bloomer, o tanara jurnalista din SUA, a postat pe contul personal de Facebook un clip in care face o analiza dura generatiei mileniala.
Generatia Mileniala este Generatia Y, cea cuprinsa intre 18 si 33 de ani.
- Ca membru al generatiei milenale am facut o analiza cu privire la ce este gresit la generatia noastra. Am ajuns la concluzia ca doar existam. Nu contribuim la societate cu nimic. Generatia noastra nu are manierele de baza cum ar fi Da, doamna sau Da, domnule. Nu deschidem usa femeilor, pentru batrani nici nu mai spun. Ascultam muzica obscena care degradeaza femeia si glorifica drogurile si infractionalitatea. Suntem lenesi si vrem sa facem multi bani si sa avem educatie gratuita, dar fara sa muncim prea mult. Petrecem mai mult timp online, facandu-ne prieteni virtuali in loc sa construim relatii reale. Ideea noastra despre ce inseamna sa sustii ceea ce crezi se rezuma la a posta pe Facebook. Si credem ca numarul de urmaritori pe care-i avem ne defineste ca persoane. Nu ne respectam batranii, nu ne respectam tara. Radem de barbatii si femeile care lupta pentru noi si ii pretuim pe cei care se bat intre ei. Suntem mai divizati ca niciodata. Nimic nu mai are valoare in generatia noastra pentru ca profitam de orice. Catre toti batranii nostri: Imi pare rau, este mesajul tinerei jurnlaiste.
Clipul a fost postat pe Facebook si a strans in primele 5 zile peste 34 de milioane de vizualizari!