BERBEC 21.03-20.04: Acum sunteti mult mai constienti de prietenii apropiati si de parteneriate, mai ales ca ii integeti mai bine. Fireste, aceasta intelegere va ajuta sa aveti si o relatie mai buna cu acea persoana. Pentru nativii necasatoriti, aceasta perioada este prielnica pentru a lega o relatie puternica. Succes!

TAUR 21.04-21.05: Atunci cand sunteti interesati de ceva, deveniti mult mai muncitori ca de obicei. Este important sa stiti ca in acest an va puteti imbunatati situatia la locul de munca si mediul in care lucrati sau, ca alternativa, puteti obtine un loc de munca mai bun. Folositi orice oportunitate pentru a va pune in valoare.

GEMENI 22.05-21.06: Jupiter se afla in Balanta, ceea ce inseamna ca se amplifica partea diagramei care tine de distractii: jocuri, sport, vacante, arta, divertisment. Cam asta va intereseaza in mod deosebit. Dragostea insa va avea de suferit. Nu ii mai acordati aceeasi importanta.

RAC 22.06-21.07: Trebuie sa deveniti constienti ca pentru a crea un camin fericit si o familie frumoasa este necesar sa imbunatatiti relatiile. Daca reusiti, va fi multa bucurie in caminul dumneavoastra. In cazul in care castigati o suma mare de bani, ar fi bine sa ii folositi pentru a face achizitii imobiliare.

LEU 22.07-22.08: Ati putea sa incepeti sa descoperiti puterea gandului pozitiv. In mod continuu, gandurile pot deveni cuvinte, iar cuvintele devin fapte, faptele pot constitui o obisnuinta si obiceiul se inradacineaza in caracter. Sunteti persoane pozitive, asa ca veti atrage situatii si ganduri pozitive. Este atat de simplu!

FECIOARA 23.08-22.09: Saptamana aceasta, se pare ca aveti noroc de bani, mai ales ca aveti sansa de a va impulsiona veniturile. Este posibila chiar o marire de salariu. Daca nu aveti serviciu, este posibil ca in aceasta perioada sa gasiti de lucru. Exista destule modalitati sa va impliniti profesional.

BALANTA 23.09-22.10: Norocoasa Jupiter se afla in semnul dumneavoastra si ar trebui sa apreciati acest rar beneficiu si sa profitati de orice sansa. Sunteti fericiti ca lucrurile par sa decurga mai usor, asa ca si cei din jur se simt atrasi de buna dispozitie pe care o emanati prin toti porii.

SCORPION 23.10-21.11: Veti trece prin cateva experiente care va vor modela viitorul. Parca intelegeti altel lumea care va inconjoara, o percepeti mult mai bine, fara a distorsiona adevarul. In aceste zile veti deveni si mult mai toleranti si ii veti ajuta pe cei care va solicita.

SAGETATOR 22.11-21.12: Sunteti mult mai populari in randul prietenilor. Va simtiti bine alaturi de oameni si va faceti noi prieteni. Obtineti ceea ce va doriti fara prea mult efort si nu ar trebui sa neglijati acest lucru. Profitati de perioada prielnica prin care treceti.

CAPRICORN 22.12-19.01: Va simtiti bantuiti de noroc toata saptamana. Observati ca cei din jurul dumneavoastra va privesc parca cu alti ochi. Sunt mai toleranti, mai intelepti si va accepta glumele. Nu trebuie sa profitati de bunatatea lor. Nu se stie niciodata pe cine deranjeaza remarcile uneori prea acide.

VARSATOR 20.01-18.02: Manati de o dorinta nestapanita de calatorie, va faceti destule planuri pentru viitor. Vreti prin acest lucru sa va extindeti experienta de viata. Nu v-ar strica sa fiti mai bine pregatiti, asa ca nu stati prea mult pe ganduri si va inscrieti la cursuri.

PESTI 19.02-20.03: Jupiter este cunoscuta ca Marele Benefic, deoarece semnifica bogatie, confort si intelepciune. Influenta sa este benefica in aceste zile. Profitati de sansele ivite si veti reusi sa va rotunjiti bugetul simtitor. Familia va apreciaza efortul si va inconjoara cu multa dragoste.