sokant.ro informeaza: Serban Nicolae il pune la punct pe Iohannis si ofera detalii despre miliardele lipsa
Senatorul Serban Nicolae a facut cateva precizari importante legate scandalul miliardelor care nu se regasesc. De asemenea, acesta a tinut sa atraga atentia asupra derapajului din declaratiile presedintelui Klaus Iohannis. Intrebat miercuri cum vede comisia de ancheta care se va constitui pe aceasta tema, Iohannis a replicat:
- Cred ca este bine sa o luam incet cu aceste anchetari din partea Parlamentului. Ar fi bine ca cei care se pricep la aceste chestiuni sa faca o analiza foarte serioasa si sa nu se duca discutia la contre politice.
- Am auzit adineauri expresia: sa-i lasam pe cei care se pricep si s-o lasam mai moale cu anchetele parlamentare. Daca dupa 2 ani jumatate presedintele nu a aflat ca Parlamentul face legi, inclusiv in ceea ce priveste bugetul si ordonantele de rectificare, ii mai spunem o data. Inteleg ca domnia sa a aflat de ce e intuneric noaptea. Dar e bine sa afle ca Parlamentul e cel care face legi, ca sunt oameni care se pricep mult mai bine, e adevarat nu ne pricepem sa ne luam 6 case din meditatii, dar povestea asta in care domnul Iohannis trateaza intr-o bascalie superioara, intr-o aroganta absolut nepermisa o institutie fundamentala a statului este inacceptabila, a spus Serban Nicolae la emisiunea Subiectiv de la Antena 3.
Se pare ca in documente, cele 10 miliarde de lei au aparut ca fiind incasate, dar in realitate nu s-a intamplat acest lucru.
- Dar haideti sa lamurim despre ce e vorba: guvernul Ciolos pe langa alte multe rateuri nu a incasat 10 miliarde lei prognozat. E vorba ca acesti 10 miliarde de lei se regasesc se pare in ordonanta de rectificare ca fiind deja repartizati si incasati, aici este marea problema cu iz penal, nu ca n-au incasat. Ca sunt niste nepriceputi si niste rau voitori, asta ramane sa stabilim pe parcurs. Deci aici apare problema. Se pare ca banii care nu au fost incasati au aparut in ordonanta de rectificare ca fiind incasati si repartizati. De aici dorinta de ancheta, mai spus Serban Nicolae.

Sursa: http://sokant.ro/serban-nicolae-il-pune-la-punct-pe-iohannis-si-ofera-detalii-despre-miliardele-lipsa/