Recent, PROFI a inaugurat inca cinci magazine la Timisoara, Buzau, Voluntari, Sebes si Baltatesti, iar saptamana viitoare va deschide magazinul cu numarul 500. Aceasta reusita remarcabila va fi sarbatorita in perioada 17-26 decembrie prin seria de evenimente desfasurate sub numele de Tara PROFI in Centrul nou din Brasov, zile magice de targ, concerte, tehnologie high-tech, sala de cinema 7D, jocuri digitale si multe altele.
Printre surprize se numara prezenta impresionanta a Robotului Nox, colosul high-tech din otel care dialogheaza cu vizitatorii, sosit acum pentru prima data in Romania.
In primele trei zile ale evenimentului, acesta isi va intampina oaspetii intr-unul din cele doua domuri mari, interconectate, care gazduiesc nu doar o zona ce prezinta istoricul brandului PROFI, conceptele de magazin si acțiunile sociale pe care aceasta retea le-a susținut de-a lungul timpului, ci si o alta, cu aplicatii si jocuri digitale surprinzatoare. Pasionayii de film si adrenalina sunt asteptati la cinema 7D, unde vor trai intens urmariri spectaculoase si se vor distra la cote maxime.
In Tara PROFI vizitatorii se vor bucura si de felurite bunatati, de la branzeturi si mezeluri traditionale, pana la dulciuri de Craciun, cafea aromata si vin fiert. Sunt asteptati si cei mici care au ocazia sa se intalneasca cu Mos Craciun si spiridusii sai. Surprizele insa nu se opresc aici, caci scena din Tara PROFI a fost ridicata special pentru a-i primi pe unii dintre cei mai indragiti artisti ai momentului, care sa amplifice atmosfera de petrecere:

Sambata, 17 decembrie: Lora, Carla's Dreams
Duminica, 18 decembrie: Compact, Vita de Vie
Vineri, 23 decembrie: Les Elephants Bizzares, Vunk
Sambata, 24 decembrie: Aurel Tamas, Mariana-Ionescu Capitanescu, Haiducii, Ion din Romania
Duminica, 25 decembrie: Alb Negru, Loredana
Luni, 26 decembrie: Bosquito, Horia Brenciu

Proiectul Tara PROFI s-a bucurat de incurajare din partea Primariei Municipiului Brasov care si-a dorit ca o astfel de ampla desfasurare de forte artistice si tehnice sa aiba loc de sarbatori in importantul centru cultural, turistic si industrial din inima Romaniei.
In ce privesste inaugurarile de astazi, in Timisoara si-a facut aparitia un al 27-lea magazin, care functioneaza pe str. Take Ionescu, in format City, si acopera o suprafata totala de 374 m2, din care sala de vanzari ocupa 232 m2.
Doua PROFI in format Standard au fost deschise in Buzau si Voluntari. Cel din Buzau se afla pe str. Dorobanti, blocul 7C, cu o suprafatța totala de 589 m2, din care suprafata de vanzare este de 349 m2. Unitatea din Voluntari, judetul Ilfov, a fost inaugurata pe str. Erou Iancu Nicolae, nr. 87. Aceasta are o suprafata totala de 450 m2, iar sala de vanzari masoara 358 m2.
Cu o suprafata totala de 430 m2 si o suprafata de vanzari de 276 m2, magazinul din Sebes, judetul Alba, functioneaza in format City, pe B-dul Lucian Blaga, bl. 1A.
Unitatea din Baltatesti se gaseste in cadrul Complexului Zimbru. Aceasta este o PROFI Loco si ocupa o suprafata totala de 463 m2, a carei sala de vanzari este de 312 m2.
Prin cele 498 de magazine ale sale, prezente in 255 de localitati, si cu aproape 11.000 de angajati, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.