In preajma sarbatorilor, copiii si parintii ce locuiesc in partea de sud a capitalei (si nu numai) au parte de numeroase activitati si ateliere creative in centrul comercial Sun Plaza.
Pentru cele mai inspirate surprize destinate celor mici, parinrii pot vizita Targul de cadouri deschis pana in preajma Craciunului, ce se va desfasura sub atenta supraveghere a mamutului si ursului din expozitia Ice Age (deschisa pana pe 31 ianuarie)!
Intre 8 si 24 decembrie, cei mici pot merge sa il intalneasca pe Mosu', in urmatorul program: cate 4 zile pe saptamana: Joi, Vineri intre 17:00-19:00 si Sambata si Duminica intre 13:00-19:00.
In weekend-urile 9-11 Decembrie si 16-18 Decembrie, mosul si spiridusii sai au pregatit diverse activitati interactive pentru cei mici!
Ajutoarele Mosului promit sa ii invete pe toti cei care trec pragul Sun Plaza cum sa impacheteze cele mai frumoase cadouri pentru familie si prieteni. Coltul de impachetat cadouri si zambete pentru cei dragi va fi deschis la parter, in intervalul 12:00-21:00, incepand cu data de 8 decembrie.