BERBEC 21.03-20.04: Doar planeta Venus este cea raspunzatoare de starea psihica benefica si de faptul ca aratati stralucitor. Marte va face insa mai competitivi ca niciodata. Cu asa conjunctura nu va mai intaniti curand. Profitati!

TAUR 21.04-21.05: Raman in atentia dumneavoastra discutiile legate de o proprietate comuna sau de impozite lasate neachitate. Si familia va solicita atentia mai mult ca de obicei. Va asteapta un weekend placut, petrecut intr-o scurta excursie sau la plimbare.

GEMENI 22.05-21.06: Sunteti dominati de dorinta de a fi cat mai activi, productivi si eficienti in tot ceea ce faceti. Cu Mercur in semnul dumneavoastra, sunteti dornici sa vorbiti cu ceilalti, in special cu oameni mai tineri. Tineti buzunarele deschise, deoarece Venus va rasfata cu tot felul de cadouri sau favoruri din partea altora.

RAC 22.06-21.07: Norocul va taie calea si veti deveni poznasi peste masura. Acesta nu este stilul dumneavoastra, dar cand vi se iveste ocazia trebuie sa profitati de ea. Chiar daca Marte indica mici dispute legate de o proprietate, ar fi de preferat sa va feriti de discutiile aprinse si sa tratati totul cu calm.

LEU 22.07-22.08: Tot planeta Marte situata in semnul opus este cea care va face sa deveniti iritabili si sa va enervati usor pe cei din jur, mai ales pe parteneri si prietenii apropiati. Cand va apar aceste stari nervoase, amintiti-va doar ca totul este trecator.

FECIOARA 23.08-22.09: Capacitatea de comunicare cu ceilalti este in top. Acesta este si motivul pentru care discutiile cu familia sunt importante. Aveti sansa sa stabiliti o intalnire romantica in ciuda programului aglomerat. In weekend incheiati o intelegere de pe urma careia veti beneficia de o suma frumusica de bani.

BALANTA 23.09-22.10: Cu norocoasa Jupiter in semnul dumneavoastra, viata continua sa curga usor. Indiferent de provocari sau de cat de ocupati sunteti, nu va lasati influentati. Totul vi se pare magic. Bucurati-va de starea aceasta. Pe la mijlocul saptamanii, partenerul de viata va cere sa va ocupati de redecorare sau de cumparaturi pentru casa. Succes!

SCORPION 23.10-21.11: Soarele este in semnul dumneavoastra si acum aveti sansa de a va reface pentru tot restul anului. De asemenea, beneficiati de mai multa putere si o veti folosi pentru a termina proiecte ce asteapta cam de multa vreme sa fie finalizate.

SAGETATOR 22.11-21.12: Dispuneti de resurse financiare indeajuns pentru a cumpara lucruri frumoase pentru dumneavoastra si cei dragi. Va sprijina cu mici sugestii prietenii apropiati. Fiti mai rabdatori si ascultati-i pe cei care va dau sfaturi.

CAPRICORN 22.12-19.01: Cineva apropiat va ajuta sa indepliniti cateva dintre cele mai importante dorinte ale dumneavoastra. Norocoasa Jupiter se situeaza in partea de sus a diagramei, ceea ce inseamna ca oamenii va admira si va vad intr-o lumina favorabila.

VARSATOR 20.01-18.02: Marte este in semnul dumneavoastra si asta inseamna ca beneficiati de multa energie. Daca veti combina surplusul de energie cu farmecul personal deveniti de neoprit. Gasiti sprijin pentru absolut orice actiune importanta, asa ca nu trebuie decat sa demarati lucrurile. Restul vine de la sine.

PESTI 19.02-20.03: Echitabila Venus va deschide calea pentru relatii de sustinere cu prietenii si membrii familiei. Mare atentie, deoarece Marte se ascunde in diagrama si asta inseamna ca puteti deveni propriul dusman si poate activa un comportament autodistructiv.