MAGAZIN informeaza: Rapirile OZN continua (Autor: DAN D. FARCAS)
Istoriile cu rapiri OZN continua sa ocupe coloanele unor publicatii, mai ales in tarile anglofone. Rezum mai jos, pentru exemplificare, cateva astfel de relatari, asa cum au fost ele publicate in reteaua trustului britanic Expres, in august 2016, de Jon Austin, jurnalist de stiinta dar si de paranormal. Rosalind Reynolds, din Lincolnshire, Anglia, este acum crescatoare de caini de rasa si experta in domeniu. Ea afirma ca, in urma cu mai mult timp, a fost luata la bordul unei nave extraterestre, intr-o seara in care mergea cu masina, impreuna cu prietenul ei, de la Clacton, Essex, la Corby, Northamptonshire. Cu aceasta ocazie ea a suportat o examinare ginecologica, care a lasat urme si care - crede ea - i-a afectat capacitatea de a avea copii timp de mai multi ani. In plus, evenimentul bizar l-a afectat atat de mult pe prietenul ei, cu care era impreuna de sase ani, incat cuplul s-a despartit curand dupa aceea. Ea a fost intervievata, ca si alte victime ale unor aparente rapiri, la mijlocul anilor 1990, de investigatorul britanic Philip Mantle. Pe baza informatiilor colectate atunci, acesta a publicat in 2013 un roman intitulat Once Upon a Missing Time (traducere aproximativa: A fost odata o lacuna de timp).

O potcoava cu miros de oua stricate

Potrivit lui Rosalind, intr-o seara din vara anului 1983, ea si fostul ei iubit se deplasau cu masina in zona Sudbury, Suffolk, cand au zarit pe cer, apropiindu-se rapid, o configuratie stranie de lumini in forma de potcoava. Era multicolora, predominand portocaliul si rosul. La un moment dat, aparitia s-a pozitionat la o mica inaltime deasupra masinii lor, emitand un flash de lumina electrica albastra care, pentru o clipa, a facut ca totul sa para ca pe negativul unei fotografii. In plus, de la obiect parea sa vina un miros ciudat, neplacut, aproape ca de oua stricate. In continuare, ea spune ca a vazut, indreptandu-se spre ei, din directia soselei A604 spre Haverhill, un obiect de forma ovala, iar o minge de lumina a inceput sa urmareasca automobilul lor. Partenerul ei a negat ca ar fi observat asa ceva. Brusc - a spus Rosalind - totul s-a cufundat in intuneric; motorul si instalatia electrica au incetat sa mai functioneze. Masina a mai continuat sa ruleze, in virtutea inertiei, pana ce s-a oprit. OZN-ul era la nici 20 de metri de ei.
- Era ca un glob mare de lumina, cu o multime de lumini mai mici in jurul ei.
Apoi - dupa cate isi amintea ea - cei doi au iesit din masina, au ridicat capota motorului sa vada ce putea cauza defectiunea. Dupa aceasta, autovehiculul a pornit fara probleme si au lasat OZN-ul in urma. Atunci cand au ajuns insa la Corby, destinatia lor, au avut un soc, constatand ca era ora 01:30. Calatoria lor, in mod normal de 2 ore si jumatate, a durat de fapt 5 ore si jumatate. Amandoi au ramas marcati de acest fapt, ca si de celelalte evenimente din acea noapte. Rosalind spune ca efectele intalnirii au fost devastatoare pentru ea: a dezvoltat o pofta patologica pentru dulciuri, in special pentru ciocolata, dar, in ciuda acestui fapt, a pierdut dramatic in greutate, ajungand la mai putin de 40 de kilograme. Din acea noapte ea a avut o menstruatie neregulata, pe care a pus-o in legatura cu incapacitatea ei de a avea copii. In plus, i-a aparut o cicatrice inexplicabila in zona inghinala, ca si un bazait in capul ei, de care nu a scapat nici pana azi. Peste cateva luni, ea s-a despartit si de partenerul ei, dupa ce fusesera 6 ani impreuna. Testele medicale nu au reusit sa gaseasca vreo cauza a problemelor ei. In cautarea de raspunsuri, ea s-a supus si unei regresii hipnotice, aplicata de un medium, pe nume Mark Reynolds-Parnham, cu care mai tarziu ea s-a si casatorit. Datele revelate sub hipnoza au aratat ca, in acele 3 ore, pierdute intr-un mod inexplicabil, avusese loc o rapire. Dupa ce masina lor a refuzat sa mai continue drumul, au aparut 4 sau 5 fiinte mici de statura, care au fortat-o sa urce in nava lor. Au dus-o apoi intr-o sala, unde ea a fost dezbracata si intinsa pe o masa de examinare transparenta, ca din rasina acrilica. Rosalind a ramas convinsa ca aici a fost supusa la niste proceduri ginecologice, dar a refuzat sa intre in detalii. Asa cum mentiona Mantle, in timpul desfasurarii sesiunii de hipnoza, dintr-o fiinta placida si linistita, Rosalind s-a transformat intr-una extrem de tulburata. Dintr-o data, ea s-a indreptat teapan in scaunul ei si a tipat:
- Nu, eu nu vreau niciun fel de copii!.
Cei din echipa de hipnoza au devenit atat de ingrijorati de starea ei, incat au decis sa incheie sesiunea. Ulterior ea a spus:
- Nu am putut vorbi cu nimeni despre aceste lucruri, pentru ca eram convinsa ca ma vor crede nebuna. Am pastrat totul pentru mine, devenind ca un fel de pustnic. Dupa ce, in anii 90, cazul ei a fost totusi publicat intr-o carte, ea s-a vazut luata peste picior de prieteni, rude, mass-media si chiar de necunoscuti.
- Dar si majoritatea investigatorilor OZN m-au tratat ca pe un premiu, a spus ea.
Rosalind crede acum ca este posibil ca ea sa fi fost rapita de niste nepamanteni inter-dimensionali. Asa cum spunea:
- Eu inca mai am amintiri foarte vii privind fiintele si alte lucruri de pe nava. Vizitatorii au fost reali, dar nu din lumea in care traim noi si nu neaparat din spatiul cosmic. Oricum ar fi, era o tehnologie dintr-o alta lume decat cea pe care o stim noi. Cred ca erau inter-dimensionali.
Philip Mantle a declarat:
- Nu am nicio indoiala ca Rosalind Reynolds a avut o experienta de tipul cunoscut sub numele de rapire extraterestra. De asta sunt sigur.

xxx

O alta poveste este cea a Lisei Tenney, de 40 de ani, din Idaho, Statele Unite ale Americii, de profesie antrenor de viata (life coach), specializata in a ajuta pe cei ce au nevoie in a-si identifica si atinge scopurile personale. Ea sustinea ca a fost violata de niste extraterestri rai, dar, in ciuda calvarului indurat, ii considera pe unii dintre cei care au rapit-o ca pe familia sa.

Nepamanteni umanoizi

Lisa a declarat ca nepamantenii au rapit-o inca de cand era un copil, in varsta de sase ani. Ea insista asupra faptului ca a fost luata de mai multe tipuri de extraterestri, intre care erau si unii rai, care ar fi facut parte dintr-un proiect guvernamental denumit MyLab. Acestia i-ar fi sondat in mod agresiv organele genitale. Asa cum spunea:
- Nu a existat nici o legatura emotionala. M-am simtit ca si violata. Nu a fost un sentiment bun.
Lisa Tenney a declarat ca extraterestrii apar intotdeauna prin peretele dormitorului ei, ca o electricitate statica, dupa care se solidifica. Ea a adaugat:
- Imi voi antrena corpul, sa faca la fel, si astfel voi trece si eu prin perete.
Ea a descris nepamantenii astfel:
- Umanoizi - cu brate, picioare si cap, dar nu si cu organe genitale. Ei au ochi mari, negri, uleiosi, urechi mici, iar gura este la locul ei, dar este, intr-adevar, foarte mica. Comunicarea a fost mai mult prin telepatie decat prin vorbe.
Pe nepamantenii mai prietenosi ea i-a descris astfel:
- Sunt de dimensiuni mai inalte si mai constienti in inimile lor. Fiinta care a venit cel mai adesea la mine si la sora mea as putea-o numi mama. Nu a fost ceva infricosator. M-am simtit ca si cand as fi fost la doctor. Vreau ca oamenii sa inteleaga ca este corect sa vorbesti despre acest lucru si sa nu le mai fie frica de stigmatul esti nebun. Ceea ce s-a intamplat a fost ceva mai firesc decat sunt oamenii dispusi sa recunoasca.
Lisa a fost intervievata, privitor la experientele ei, de grupul Earth Mystery News, care a postat inregistrarea pe canalul sau media. Grupul acesta se descrie pe sine ca fiind un colectiv, de nivel mondial, de jurnalisti si cercetatori laureati, care au ca scop sa devina principala sursa de stiri privind fenomenele paranormale. Jon Austin aminteste ca, in Statele Unite, exista si o Comunitate pentru copii hibrizi, ai unor femei care pretind ca au avut relatii sexuale cu nepamanteni reptilieni. Acesti copii ar urma sa alcatuiasca o sub-specie umana evoluata; ei ar fi, adapostiti temporar pe nave spatiale gigantice, dar, la un moment dat, vor veni la noi pentru a crea o omenire de o calitate mai buna si pentru a prelua Pamantul.

(Sursa: revistamagazin.ro)