15% reducere fata de pretul obisnuit ofera, in medie, dezvoltatorii prezenti la Targul Imobiliar Naponal - tIMOn. Dat fiind faptul ca pretul mediu in cadrul targului este undeva la 65.000 de euro, in acest week-end, vizitatorii pot cumpara o locuinta mai ieftina cu aproximativ 15.000 de euro fata de alta perioada. Unele dintre exceppi sunt de-a dreptul spectaculose: te mup cu 100 de lei, 60.000 de euro reducere pentru o casa, dai locuinta veche la schimb cu una noua, primesti locul de parcare sau toata mobila cadou. La editia din aceasta toamna a targului imobiliar, dezvoltatorii vin cu o serie de oferte atractive si reduceri pe masura. Locuintele vor fi cu pana la 15% mai ieftine pe perioada desfasurarii targului, iar unele apartamente se vand gata mobilate si utilate sau cu loc de parcare oferit drept bonus. Cumparatorii vor putea, de asemenea, sa rezerve o locuinta noua cu numai 100 de lei, in conditiile in care in unele cazuri o astfel de rezervare poate costa si 4.500 de lei. Aceasta oferta ii ajuta pe cei care vor, de exemplu, sa acceseze un credit ipotecar sau Prima Casa, pana la momentul semnarii precontractului. Cea mai mare reducere ca valoare din cadrul targului va fi pentru o vila de 1.000 de metri patrati din Colentina - discount de 60.000 de euro. Ne bucura faptul ca tIMOn incepe sa se apropie din ce in ce mai tare de conceptul international de targ imobiliar, acela in care domeniile conexe ocupa proprtii semnificative din suprafata de expunere. Gazduim la aceasta editie 158 de expozanti, numar-record, dintre care 126 imobiliari, 2 banei si 30 de standuri din domenii conexe pe 2100 metri patrati suprafata indoor si 3000 de metri patrati outdoor, Vlad Vlasceanu, director tIMOn.

Reduceri de pana la 60.000 de euro

Cea mai mare reducere ca valoare din cadrul targului va fi pentru o vila de 1.000 de metri patrati din zona Colentina-Doamna Ghica. Aceasta este formata din 2 corpuri (P+1, respectiv P+2) si dispune de 7 camere si 5 bai. Pretul locuintei va fi cu 60.000 de euro mai mic in perioada targului, fiind redus de la 475.000 de euro, la 415.000 euro. Magecon se situeaza pe locul al doilea in topul reducerilor: intre 3000 Euro si 30.000 Euro mai putin vor plati clientii care achizitioneaza apartamente in proiectul Magecon Residence, situat in zona Oltenitei-City Mali. Preturile apartamentelor pornesc de la 30.000 de euro pentru un studio si ajung la 150.000 de euro pentru un apartament de 3 camere.
Ceilalti dezvoltatori au reduceri intre 2 si 15%.

Te muti cu 100 de lei

RealTime aduce o oferta-premiera: clientii proiectului Next Home Viitorului, ce se lanseaza la aceasta editie tIMOn, isi pot rezerva locuinta cu numai 100 de lei, in conditiile in care in unele cazuri o astfel de rezervare costa intre 1.000 si 30.000 de euro. Proiectul este localizat in zona Eminescu-Dacia, avand 86 de apartamente in 3 cladiri, iar pretul apartamentelor porneste de la 44.100 de euro pentru un studio, 75.600 de euro pentru 2 camere si 98.000 de euro pentru un apartament de 3 camere.
Cum arata casa de 2,5 milioane de euro. Cea mai scumpa locuinta din cadrul editiei de toamna tIMOn este reprezentata de Nature Gateaway, o vila de lux in valoare de 2,5 milioane de euro din judetul Buzau, vanduta de compania imobiliara Imoteca. Aceasta a fost proiectata de renumitul arhitect american Jim Ruscitto, este construita din busteni de pin, pietre din Alpii Francezi si ardezie din Norvegia si Brazilia si include o piscina interioara de 22 de metri, sauna, Jacuzzi si zona de fitness.

Solutie pentru fermieri: sopronul ia tIMOn

in premiera la un targ imobiliar, sopronul.ro vine cu solutii de structuri metalice, de la kit pentru instalare pana la hale la cheie. Este vorba despre structuri metalice de mari si mici dimensiuni, cu montare rapida, cu preturi ce pornesc de la 6.400 de euro. Proiectam, livram si montam structuri metalice ce pot fi folosite in domeniul agricol, ca spatiu de depozitare sau ca hale de productie, dar care sunt mai ieftine si mai usoare cu 10-15% decat halele standard. De exemplu, pretul pentru un sopron care are 7 metri deschidere, 12 metri lungime si acoperis din tabla cutata, este de 6.400 de euro, TVA inclus, Andrei Roman, Sopronul.ro. nTargul Imobiliar National - tIMOn s-a descis joi, 20 octombrie 2016 in pavilionul expozitional din Piata Constitutiei, cu cele mai bune oferte exclusive ale anului si oferte pentru toate categoriile de cumparatori.