Volumul 24centimetri a fost un real succes inca de la anuntarea sa online cu zece zile in urma. Astfel, in nici 24 de ore de la lansarea precomenzii, Curtea Veche Publishing a anuntat epuizarea primului tiraj, de 2000 de exemplare. Pana acum, Adi Hadean a lansat titlul la Cluj-Napoca, urmand sa participe si la alte evenimente dedicate cartii in marile orase ale tarii.
Cartea nu este un volum cu retete, in schimb este o carte numai buna pentru a raspunde multor intrebari pe care cunoscutul bucatar le-a primit de-a lungul timpului. Cum a inceput - spaland, si de zece ori pe zi, podelele bucatariei din casa bunicilor -, cum a aflat secretele organizarii si ale falimentarii unui restaurant -intr-o incaierare de pomina -, cum se alcatuieste meniul unui Irish pub - creand cateva sandviciuri delicioase cu nume voit idiot si la fel de voit stalcit irlandez (O'Ceapa, O'Felie, O'Tona si O'Bama) -, cum e din interior un show de televiziune - muncind de la sapte dimineata si incheind seara tarziu cu un pahar de prosecco, fara sa fie nevoie sa arunci cu farfurii in concurenti.
Debutul in bucataria profesionista si l-a facut in 1998, iar de atunci a gazduit maimulte emisiuni TV, a publicat carti purtand semnatura sa ori a contribuit la publicarea altor carti, imbogatind terminologia gastronomica, si s-a implicat in numeroase proiecte sociale. Pasiunea are l-a determinat sa faca din gatit o profesie, dand dovada de aceeasi maiestrie, cu celelalte preocupari ale sale, fotografia si scrisul. De la data lansarii pana in prezent, blogul sau culinar afost citit de peste 27 de milioane de vizitatori, cu o medie de 20.000 de vizitatori unici pe zi. Astfel, Adi Hadean este si unul dintre cei mai apreciati bloggeri culinari din Romania. Cartea #24centimetri de Adi Hadean este disponibila in magazinul online curteaveche.ro la pretul de 29 lei.