BERBEC 21.03-20.04: Nu exista nicio indoiala ca va concentrati in continuare pe casa si pe familie. Tineti cont ca sunteti artizanul zodiei, asa ca puteti finaliza proiecte fabuloase. Fiti atenti in weekend, cand sunteti tentati sa aruncati un aer mult prea rece asupra unui membru al familiei. Nu merita sa fiti rautaciosi!

TAUR 21.04-21.05: Saptamana aceasta ar trebui sa fiti mai mult decat prudenti. Mai ales ca aveti tendinta de a critica excesiv. Indicat este sa evitati subiectele controversate, cum ar fi politica, religia sau probleme de conduita a unor persoane dragi. Fiti mai prudenti, sunteti prea nerabdatori cu ceilalti.

GEMENI 22.05-21.06: Bani, bani, bani! Cam atat va intereseaza. Fluxul de numerar, cumparaturi si grija pentru cele mai bune surse de venit va fac sa va doriti sa aveti mai mult control asupra a tot ce detineti. Dispuneti si de multa energie pozitiva si o veti folosi pentru a termina cateva proiecte ramase in urma.

RAC 22.06-21.07: Sunteti dornici sa socializati cu cei din jur, mai ales ca in aceasta perioada va invaluiti intr-un aer misterios. La serviciu intampinati insa mici probleme si va trebui sa luptati pentru putere cu partenerii. Nu va faceti griji, solutii se gasesc oricand.

LEU 22.07-22.08: Ati observat ca in ultima vreme aveti nevoie de mai multa rabdare acasa? Asta se intampla din cauza planetelor ce va amesteca lucrurile si va faciliteaza o groaza de renovari, reparatii si de alte activitati ce necesita atentie si rabdare. Si cum nu prea le aveti. Atentie la conflicte!

FECIOARA 23.08-22.09: Va bucurati de vremuri favorabile alaturi de cei mai buni prieteni. Se pare ca multi isi doresc sa fie in prezenta dumneavoastra si au o motivatie puternica pentru asta. Sunteti in forma, cu o prezenta de spirit deosebita si binedispusi. Aveti si de ce. Va merge bine.

BALANTA 23.09-22.10: O veste buna va insenineaza toata saptamana. Este legata de camin si vine din partea unei persoane de la care va asteptati mai putin. In niciun caz nu va entuziasmati peste masura. Stiti cum se spune: masoara de sapte ori si taie o data.

SCORPION 23.10-21.11: Trebuie sa reduceti ritmul cu care v-ati obisnuit sa traiti in ultima vreme. Sunteti destul de stresati si lucrul acesta se vede in graba cu care tratati problemele. Va schimbati parerea privitor la o persoana despre care aveti impresia ca va dezamageste. Realitatea nu este chiar asa. Informati-va.

SAGETATOR 22.11-21.12: Aveti planuri mari si proiecte pe masura pe care le vreti sa le definitivati repede. Unele va pot schimba viata radical. Totul este sa va hotarati incotro vreti sa mergeti. Mare atentie cu cheltuielile, deoarece aveti tendinta sa va goliti buzunarele rapid. Stapaniti-va!

CAPRICORN 22.12-19.01: Cateva discutii cu cel mai bun prieten va pun un pic pe ganduri sau ar putea declansa un eveniment neasteptat. Saptamana debuteaza energic, va ocupati de pregatirile necesare plecarii intr-o scurta vacanta. Feriti-va insa de orice fel de excese.

VARSATOR 20.01-18.02: Vreti sa realizati mult in aceste zile si o faceti in mod eficient, dar va stabiliti niste standarde mult prea ridicate. Exista momente cand veti avea senzatia de neputinta si oboseala extrema. Nu ezitati sa cereti ajutorul colegilor si prietenilor.

PESTI 19.02-20.03: Tot felul de situatii care de care mai surprinzatoare va fac sa va ganditi ca nu-i puteti intelege pe cei din jur. Unele relatii pot ajunge la final, fara sa realizati prea bine din ce motiv. Ar fi de dorit sa filtrati mai bine relatiile si sa va ocupati de propria persoana cu mai multa atentie.