Marian Dorin Pirloaga a publicat pe Facebook mai multe fotografii de la o actiune desfasurata pe strazile orasului Calarasi, si un text pe care il puteti citi in continuare.
Sute de calaraseni i-au imbratisat astazi pe candidatii PSD Calarasi Marius Dulce, Dan Cristodor si pe consilierii propusi pentru Consiliul Local si Consiliul Judetean.
- Scapati-ne de-ai lui Filipescu si Dragulin. Au facut numai rau orasului, au cerut multi calaraseni europarlamentarului Ionela Prodan si secretarului general adjunct Codrin Stefanescu, veniti pentru a-i promova corect, la adevarata valoare, pe candidatii din Calarasi.
O baie de multime, de aplauze si discutii de sustinere au venit astazi 31 mai, asupra social democratilor in Piata Big si pe strada Bucuresti.
- Vom vota calaraseni si nu pe navetistul Daniel Dragulin care sta in vila de la Satnoieni.
- Ne-am saturat de minciunile lui Dragulin si de scuzele lui, vrem un primar serios cu o echipa bine intentionata pentru Calarasi. Vrem PSD si Marius Dulce.
- Votam pe Dan Cristodor sa ne scape de mafia liberalilor care ne-au distrus Spitalul Judetean.
- Votam PSD, pentru ca acesta a reintregit si marit pensiile si salariile taiate de PDL-stii din grupul lui Iliuta ori PMP-istii lui Dragos Coman.
- Nu mai putem avea incredere in liberali, ne-au inselat la alegerile trecute. Sunt oamenii interesului personal, nu le pasa de noi.
- Liberalii sunt de fapt niste voiajori prin partidele aflate la putere, ei vor numai pentru ei, de noi nu le pasa.
Majoritatea oamenilor i-au aplaudat pe social democrati, vorbindu-i de bine dupa plecarea lor. Oamenii si-au amintit de vremurile bune sub guvernarea lui Victor Ponta si in general cand social democratii au fost alaturi de oamenii saraci, nevoiasi si amarati.
Calarasenii s-au plans social democratilor de mafia pietelor, taxele mari si de lipsa conditiilor, a spatiului. Au cerut infiintarea unei piete in zona 2 Moldoveni si repararea urgenta a Pietei Mari. In drum spre sediul PSD, comerciantii de la societatile comerciale de pe strada Bucuresti l-au hulit pe actualul primar, acuzandu-l ca din cauza lui, a unei proaste administrari, de peste 1 an afacerile le merg prost - aratand ca reabilitarea retelei de apa si canalizare prin lucrarile de mantuiala si inchiderea repetata a strazii le-au produs pagube.