Trei antreprenori romani au deschis Dental Medical, o clinica stomatologica utilata cu echipamente de ultima generatie, in urma unei investitii care a depasit 300.000 de euro. Ei au implementat in planul de functionare al clinicii un concept nou in Romania, stomatologia interdisciplinara, in care medicii de top ai Dental Medical, implicati in tratamentul general al pacientilor, evalueaza in echipa si decid, de comun acord, toate interventiile ulterioare.
Cei trei specialisti, Razvan Daraban, antreprenor si doctor in stiinte economice cu experienta vasta in coordonarea proiectelor medicale, Virgil Pop, inginer-antreprenor cu 10 ani de experienta in managementul clinicilor stomatologice, si Anca Temelcea, doctor in stiinte medicale si lector la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, au creat pentru aceasta clinica strategii de reducere a timpilor alocati tratamentelor, precum si a perioadei de asteptare pentru fiecare client, la sub cinci minute.
Amplasata in nordul Bucurestiului, unde isi au sediul numeroase corporatii din sectorul IT si financiar-bancar, Clinica Dental Medical si-a propus sa vina atat in sprijinul miilor de angajati, dar si a locuitorilor din zona, pentru care criteriile timp si spatiu sunt esentiale in agenda activitatilor zilnice.
Noi ne diferentiem de un cabinet obisnuit prin faptul ca oferim servicii stomatologice integrate. Avem un centru de radiologie in care am investit 70.000 de euro pentru ca pacientii sa nu fie nevoiti sa faca drumuri in plus. Pacientul este preluat de catre unul din cei doi medici coordonatori care stabileste, de principiu, planul de tratament. In toate etapele terapiilor stomatologice, medicii implicati in tratamentul general al unui pacient discuta si decid asupra evoutiei ulterioare. Datorita profesionalismului echipei medicale si a aparaturii performante, timpul pe care pacientul il va petrece in cabinetul nostru stomatologic se reduce la jumatate, explica Virgil Pop, unul dintre managerii clinicii, inginer-antreprenor cu 10 ani de experienta in managementul clinicilor stomatologice.
Clinica Dental Medical ofera acces catre intreg spectrul de specializari medicale: stomatologie generala, endodontie, parodontologie, chirurgie si implantologie, ortodontie, estetica dentara, pedodonție si are la baza servicii medicale premium. Echiparea unui singur cabinet a costat aproximativ 50.000 de euro. In plus, cel mai modern centru de radiologie dentara din zona de nord a Capitalei a fost deschis in incinta clinicii.
Preturile sunt reduse in raport cu serviciile premium oferite, ele rivalizand cu cele ale unui cabinet stomatologic de cartier. Preturile noastre sunt medii, in contextul in care folosim tehnologie de ultima generatie, oferim servicii integrate prin intermediul unor medici specialisti cu experienta, intr-o locatie placuta din cea mai buna zona a Capitalei, explica Razvan Daraban, antreprenor si doctor in stiinte economice, cu experienta in coordonarea proiectelor medicale.
Cabinetele sunt gandite sa respecte un regim strict aseptic. Din camera de sterilizare se intra direct in fiecare cabinet, fara sa se treaca prin zonele de asteptare, aspect ignorat de majoritatea celorlaltor clinici si cabinete. Avem propriul aparat de sterilizare a instrumentelor, pentru a avea garantia ca procesul de dezinfectare respecta cele mai stricte norme, spune Razvan Daraban.
Clinica Dental Medical pune la dispozitia pacienților aparatura de cea mai inalta calitate, cu performante tehnice deosebite. Linia integrata de echipamente Planmeca - unituri dentare, radiologie dentara si maxilo-faciala, sterilizare, reduce pana aproape de disparitie disconfortul inerent oricarui tratament stomatologic, pe de o parte, si elimina orice posibilitate de contaminare incrucisata, pe de alta parte, declara doctor Anca Temelcea, directorul medical al clinicii Dental Medical, lector universitar la UMF Carol Davila si doctor in stiinte medicale.
Serviciile stomatologice premium oferite de clinica Dental Medical vor fi accesibile persoanelor cu venituri medii, in special in urma implementarii sistemului de plata in rate a serviciilor medicale.
Am incheiat un parteneriat cu Garanti Bank pentru a da pacientilor posibilitatea de a plati serviciile stomatologice in rate, prin intermediul Bonus Card. Este un sistem in avantajul clientului, care are posibilitatea de a-si plati tratamentul in pana la 12 rate egale, fara alte costuri suplimentare, dobanzi sau comisioane, pentru orice procedura aleasa in perioada 10.05.2016 - 31.07.2016, precizeaza Virgil Pop.
Suntem fericiti ca am demarat acest parteneriat cu Dental Medical, tinand cont de faptul ca acesta le va oferi clientilor nostri oportunitatea de a se bucura de servicii de inalta calitate, intr-o forma accesibila. Campania Bonus Card pe care urmeaza sa o lansam impreuna este, astfel, in linie cu strategia noastra de a aduce pe piata cele mai bune variante, care sa satisfaca pe deplin nevoile clientilor nostri, declara Ionut Cristea, Management Partnerships Manager la Garanti Bank.
www.dentalmedical.ro