miscareaderezistenta: Cum se fac frumoase Angelina Jolie, Victoria Beckham, Demi Moore, Sandara Bullock, Gwyneth Paltrow (Autoare: Magda Marincovici)

Angelina Jolie
Angeline Jolie vorbeste despre fish pedicure. Adica, isi lasa picioarele circa 20 de minute intr-o cuva cu pestisori care indeparteaza pielea moarta. Este adevarat ca Angeline Jolie a descoperit atat de acest joc astfel incat inclusiv fetitele ei, Maddox si Pax, fac fisch pedicure, in timpul vacantelor, impreuna cu familia, in insula Malta, scrie site-ul doctissimo.

Victoria Beckham
Cine s-ar fi gandit ca celebrul cuplu Victoria si David Beckham si-ar putea intretine frumusetea tenului cu gainat de pasari. Cei doi Beckham se pare ca-si ingrijesc pielea fetei folosind in principal excremente de privighetoare.

Demi Moore
Doamnele sensibile nu cred ca ar rezista la proba cu lipitori pe piele chiar daca metoda promite rezultate bune in detoxifiere. Nu si Demi Moore, care spune ca acesta este un tratament de detoxifiere ca oricare altul. Cel putin asa a declarat actrita in emisiunea The Late Show cu David Letterman. Intotdeauna am fost atrasa de ultimele tehnici concepute pentru a optimiza starea de sanatate si procesul de vindecare. Demi Moore a povestit cu aceasta ocazie despre diverse tratamente folosite, printre care si cel cu lipitori, pe care l-a experimentat in Austria.

Sandra Bullock
Probabil, ati mai auzit despre doamne care folosesc crema contra hemoroizilor, atunci cand au ochii umflati. Se pare ca Sandra Bullock are o legatura cu aceasta ... crema de poveste. Actrita spune ca numerosi specialisti in machiaj recurg la aceasta crema, mai ales ca este ieftina, accesibila in majoritate farmaciilor. Cu conditia sa fie folosita in cantitati mici, pentru ca are si efecte nedorite.

Lady Gaga
Lady Gaga lupta cu ridurile intr-o maniera ceva mai simpla. Cantareata marturisea, recent, ca foloseste benzi adezive facelift pentru a trage pielea din zona gatului si a pometilor. Este o tehnica hollywoodienne, experimentata si de Marlene Dietrich.

Suki Waterhouse
A clati parul cu carbogazoase pare ceva absurd. Dar Suki Waterhouse sustine ca este cea mai buna solutie pentru a conferi parului volum si bucle. Suki Waterhouse declara in US Weekly: Nu-mi place deloc parul meu cand este ud. Firele de par sunt foarte subtiri si nu au volum. Dar coca-cola il face sa fie zbarlit, ca si cum as fi traversat Amazonul.

Alessandra Ambrosio
Manechinele de la Victoria's Secret sunt cunoscute pentru coafurile lor originale. Totusi modul in care Alessandra Ambrosio se ocupa de parul ei este mai putin conventional comparativ cu metodele folosite in mod obisnuit. Ea a postat pe Instagram fotografia ei si cum frizerul ii scurta parul cu lumanarea. Este o metoda prin care poti scapa de portiunile de par degradat.

Shailene Woodley
Ea a declart recent la Info the Gloss ca este o fana a Gandouch, o metoda care consta in folosirea uleiului de cocos sau de sesam pentru albirea dintilor. Potrivit actritei, placa dentara este lipsolubila (lipide care se dizolva in grasimi) de unde si ideea spalarii dintilor cu acest ulei. Totusi, chiar si asa n-ar trebui sa renuntati la pasta de dinti si ata dentara.

Lea Michele
Intr-un interviu acordat publicatiei Byrdie, Lea Michele spune ca are obiceiul de a-si camufla acneea cu creionul dermatograf, transformand cosurile de pe fata in alunite. Din fericire, Michele si-a dat rapid seama ca aceast nu este tocmai o solutie buna, dupa ce prietenul ei a intrebat-o, intr-o buna zi, de ce are atatea puncte negre” pe fata.

Gwyneth Paltrow
Minunata actrita ne-a obisnuit cu incredintarea secretelor ei legate de frumusete. De curand, actrita anunta in New York Times ca, pentru estompa ridurile firesti altminteri la o femeie de 40 de ani, lasa multe albine sa-si faca de cap pe pielea fetei. Un veritabil botox natural si dureros. Dar ce nu face femeia, pentru frumusete!