La numai 2 ani de la deschiderea primului sediu, Clinica Dr. Melnic, specializata in tratamente stomatologice (servicii de radiologie, chirurgie, implanturi dentare, parodontologie, edondontie, ortodontie, estetica dentara), anunta deschiderea celei de-a doua clinici stomatologice din Bucuresti. Clinica este centru de excelenta in implantologie si estetica dentara, destinat procedurilor complexe, precum interventiile chirurgicale sau implanturile dentare.
Al doilea sediu al Clinicilor Dr. Melnic este destinat pacientilor ce necesita tratamente dificile, cum ar fi implanturile dentare sau operatiile.
Deschiderea unui sediu dedicat tratamentelor complexe a fost o consecinta naturala a cresterii constante a numarului de cazuri ce necesitau interventii chirurgicale sau foarte dificile. De aceea, am hotarat ca, pe langa primul sediu din Calea Dudesti, sa putem oferi pacientilor nostri un spatiu dedicat exclusiv acestor tipuri de tratamente, declara Dr. Ion Melnic, specialist in chirurgie dento-alveolara si coordonator al Clinicii Dr. Melnic.
Clinica este situata pe str. Biserica Alexe nr. 2, intr-o casa cu suprafata interioara de aprox. 150 m2. In acest spatiu sunt amenajate o sala dedicata implantologiei si chirurgiei, un cabinet general, precum si un laborator propriu de tehnica dentara cu suprafata de 40 m².
Investitia totala este estimata la 100.000 euro si se preconizeaza ca aceasta sa fie recuperata in 3-4 ani. Planul anual de dezvoltare a clinicii include cresterea numarului de pacienti cu minim 500, marirea gradului actual de retentie, precum si investitii constante in cea mai noua aparatura stomatologica de pe piata.
La baza acestei estimari sta aprecierea si recunoasterea de catre pacienti a calitatii serviciilor stomatologice oferite si piata turismului dentar in continua crestere, mai ales ca raportul calitate-pret este vizibil in favoarea Romaniei, dar si faptul ca in cadrul Clinicii Dr. Melnic exista un sistem de plata in rate, fara dobanda, a serviciilor stomatologice. De asemenea, segmentul de implantologie si chirurgie a clinicii genereaza peste 30% din venituri.
In prezent, Clinica Dr. Melnic are aproximativ 2000 de pacienti, iar dintre acestia, in jur de 15-20% sunt cetateni straini(Italia, Spania, Anglia, Canada si Israel), care doresc tratamente de implantologie. Dupa doi ani de activitate, incepem sa ne pozitionam in linia marilor jucatori de pe piata tratamentelor stomatologice din Romania, de aceea sistemul de plata in rate reprezinta o varianta orientata spre oferirea rapida a tratamentelor stomatologice indiferent de bugetul initial al pacientului, situatie deja comuna in tarile europene, spune Dr. Ion Melnic. Un tratament complet de implantologie poate depasi 10.000 de Euro.
In anul 2015, Clinica Dr. Melnic a inregistrat o cifra de afaceri de 350.000 euro. De asemenea, 500 noi pacienti au apelat la serviciile Clinicii Dr. Melnic.
Aceste rezultate au fost inregistrate datorita accentului pe care il punem asupra serviciilor profesionale, a sigurantei tratamentelor, precum si a investitiilor constante in marketing, incheie Dr. Ion Melnic.