S.C. Naturalia Diet S.R.L. participa in acest week-end (pana sambata, 14 aprilie inclusiv, la orele 16.00, intrarea este libera) la Nutraceutica, in Pavilionul C 4, la Romexpo.
Printre produsele pe care le puteti gasi la stand se numara: Natural potent (lichid oral) - 80 RON, care se foloseste ocazional sau in cura de trei saptamani; produse pentru reumatism precum balsam reumatic si ulei antireumatic - 6 RON, plasturi antireumatici - 6 RON, creion nazal - 1 RON; dropsuri pentru gat - 4 RON (cutia); balsam antireumatic (cutie mica) - 0,5 RON; alge marine - 4 RON (care se consuma in cura de slabire); ceai antiadipos cu ginseng - 10 - 12 RON; super slim (capsula de slabit) - 60 - 70 RON; strugurel cu echinaceea transparent si roz - 6 RON; ganoderma pentru regenerarea hepatica, imunostimulator.
Pentru noi, este prima experienta la targ si am castigat experienta. Produsele noastre se gasesc in Farmaciile Catena, ne-a spus Alina Gheorghe de la S.C. Naturalia Diet S.R.L.
Mai multe detalii despre produsele lor gasiti pe site-ul www.naturalia-diet.ro.


Beneficiile Super Slim - capsula de slabit

- Scadere in greutate fara efecte secundare
- Apetit inhibat cu rezultate rapide si vizibile inca din prima zi
- Reduce volumul stomacului, normalizeaza metabolismul celular.
Prezentare: cutie cu 30 de capsule.
Compozitie:
extract din nuca Koncing, extract de Garcinia cambogia, extract de mar verde, extract de Kiwi, glucomanani, extract de radacina de Tapinambur, extract de celuloza din Discorea esculenta 12%.