In Pavilionul C4 din cadrul Romexpo, se desfasoara zilele acestea (pana sambata inclusiv, la orele 16.00) Nutraceutica - Salonul International de Suplimente Alimentare si Nutritie.
Este locul in care se intalnesc cei mai puternici producatori, procesatori, distribuitori si importatori din nutritie, suplimente alimentare, alimente functionale, bauturi energizante, plante medicinale si fitoterapie, cosmetice si ingrijire corporala.
Unul dintre expozanti este si Marcel Godric, director al firmei Godrich Gluten Free - produse fara gluten, alaturi de care am stat de vorba in exclusivitate pentru www.estiri.ro.

- Ce ar trebui sa stie romanii despre produsele fara gluten?
- Produsele noastre sunt fara gluten, nu sunt doar pentru suferinzi de boala celiaca! Beneficiile pe care le aduc aceste produse pentru sanatate sunt: regleaza silueta, reduc migrenele, scad tensiunea arteriala, ofera un somn usor, gestioneaza depresia, ofera o respiratie mai usoara, regleaza zaharul din sange si reduc infectiile gingivale.
- Ce ne puteti despre firma dvs., Godrich Gluten Free?
- Societatea Godrich Gluten Free produce in regim de maxima siguranta alimentara si la un nivel de calitate superioara produse proaspete de panificatie/ patiserie/ cofetarie, fara gluten, lactoza, conservanti, coloranti, cu zi fara zahar.
- Ce ne puteti spune despre produsele cremoase pe care le aveti la degustare in cadrul Nutraceutica?
- Sunt fursecuri, bomboane de ciocolata, prajituri (fara zahar si cu zahar), pasca si cozonac, pe care le gasiti la vanzare si la cofetaria din Piata Amzei.
- Cateva impresii despre prima editie a Nutraceutica.
- O scena foarte buna pentru prezentarea acestei nise de alimente si suplimente alimentare binevenite.
- Am observat ca ati venit la acest Salon pentru promovare si prezentare de produse si nu pentru vanzarea lor.
- Da, asa este! La aceasta editie scopul nostru a fost sa venim cu produsele la degustare. Vom fi si sambata, 16 aprilie, prezenti cu produsele noastre fara gluten, pana la orele 16.00.