Obiectiv-online.ro informeaza: PSD Calarasi/Marius Dulce, candidatul la functia de primar al municipiului Calarasi
PSD Calarasi si-a anuntat candidatul pentru Primaria Municipiului Calarasi in prezenta Ecaterinei Andronescu si a lui Codrin Stefanescu. Dan Cristodor, presedintele PSD Calarasi, a fost cel care a facut anuntul privind candidatura lui Marius Dulce la Primaria Calarasi. Dan Eugen Cristodor a mentionat:
- Vom face un anunt important pentru locuitorii municipiului Calarasi, dar si pentru membrii si simpatizantii Partidului Social Democrat pentru ca demult ne doream acest lucru si anume ca anuntam in mod oficial candidatul PSD la functia de primar al municipiului resedinta de judet, Calarasi.
Saptamana trecuta, in cadrul Comitetului Executiv National, propunerea noastra a fost validata si iata ca, in aceasta conferinta de presa, unde avem alaturi de noi membri de la nivel national, doamna Ecaterina Andronescu, primvicepresedinte in cadrul BPN si domnul Codrin Stefanescu, secretar general adjunct, va prezentam propunerea noastra pentru primaria municipiului Calarasi, o persoana cinstita, onesta, cu o reputatie foarte buna, membru al unui singur partid politic, o persoana ce indeplineste absolut toate criteriile de etica si integritate ale statutului PSD, casatorit, cu doi copii, cu realizari in plan personal si profesional, o persoana de conducere in administratia publica, un calarasean ce stie sa interactioneze cu oamenii, sa ii asculte, Marius Grigore Dulce, viitorul primar al municipiului Calarasi.
- In ceea ce priveste realizarea obiectivelor Organizatiei Judetene a PSD Calarasi vizavi de alegerile din luna iunie sunt urmatoarele: castigarea presedintiei Consiliului Judetean, castigarea primariei resedinta de judet, Calarasi, castigarea municipiului Oltenita, castigarea oraselor Lehliu Gara, Budesti si Fundulea, orase care sunt deja ale noastre. Noi, cand declaram ca vom castiga presedentia Consiliului Judetean Calarasi stim ce declaram, in urma unei munci de echipa de doi ani de zile. Aceste lucruri se vor indeplini cu siguranta, iar din 6 iunie 2016 PSD Calarasi va avea presedinte de Consiliu Judetean, va avea primari ai municipiilor de judet si va avea primar in toate localitatile din orasele si comunele judetului Calarasi. Vizavi de aliante nu vom face nici un fel de alianta pre-electorala. Vrem sa ne vedem fiecare forta, vrem sa vedem ce obtinem fiecare in urma votului. Daca va fi cazul vom vedea unde vom face aliante post electorale.
Ecaterina Andronescu:
- Calarasiul are foarte multe lucruri neindeplinite la timp si asteapta proiectele pe care le merita. Domnule primar Marius Dulce, daca veti castiga alegerile si sper sa le castigati sa nu va asteptati la o mare cununa de lauri. Nu uitati ca va asteapta o mare responsabilitate, trebuie sa vorbiti cu oamenii sa vedeti ce asteptari au de la dumneavoastra si sa duceti la indeplinire astfel de asteptari. Eu, dascal fiind, nu am cum, domnule primar sa nu va cer sa asezati pe primele trei locuri de prioritati scolile din municipiul Calarasi. Spun asta pentru ca acolo invata copiii nostri, tot ceea ce avem mai valoros pe lumea aceasta. Dumneavoastra o sa preluati mandatul odata cu lansarea noilor programe europene si veti avea cu ce sa duceti la indeplinire obiectivele. Mi-aduc aminte ca, atunci cand am venit in Calarasi, in 2001, era o scoala neterminata care este neterminata si acum. Aveti foarte multe de rezolvat, inclusiv locurile de munca pentru generatiile tinere. Daca m-ati intreba de ce v-as sustine v-as raspunde ca de cand va cunosc va pasa de oameni si mi se pare ca aceasta este o calitate importanta pentru liderul unui oras si am mai vazut ca sunteti pus pe treaba, un om care vrea sa lase in urma lui, nu vreau sa reproduc o expresie prezidentiala, lucruri bine facute. Sper ca toti calarasenii sa va dea votul, domnule viitor primar.”
Marius Dulce:
- Onoarea ce mi s-a acordat ma responsabilizeaza, in primul rand in fata echipei pe care trebuie sa o reprezint, dar si in fata cetateanului cu care stau fata in fata de patru ani si pe care am incercat sa il ajut, iar acolo unde nu am facut-o am spus ca nu este legal, nu pot, sa mearga in alte parti pentru ca nu am competenta necesara pentru a rezolva anumite probleme. Ceea ce vedeti astazi este rezultatul unei echipe, o echipa care la inceput multa lume nu credea, dar care stie sa castige alegeri. De aceea, daca am aceasta responsabilitate, a echipei sunt obligat si cu siguranta, targetul meu in 2016 este sa castig Primaria Calarasi si 11 consilieri locali. Asta stiu, nu este posibil decat cu toata echipa alaturi si cu cetatenii municipiului alaturi. Daca ma gandesc la Calarasi imi vine in minte un singur cuvant, infrastructura si spun asta pentru ca municipiul Calarasi, ca sa devina un oras de secolul 21 ii trebuie infrastructura rutiera si pietonala, iar fara realizarea acesteia nu putem sa gandim mai departe. La momentul acesta, daca cineva intra in oras se pierde, chiar daca suntem un oras mic, nu stie pe unde sa o ia. In targetul si proiectul meu se regaseste si accesarea fondurilor europene pentru ca fara acesti bani nu putem dezvolta orasul.