Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, nu are motive de bucurie de Ziua Internationala a Femeii.
Azi este Ziua Mamei, iar reporterii au vrut sa ii ureze La multi ani celei mai batrane mame din Romania, dar reactia Adrianei Iliescu a fost una neasteptata. Nu vreau sa acord interviuri. Eu am probleme cu scoala, cu fetita, nu vreau nici sa vorbesc si nici nu vreau sa fiu ajutata, ne-a declarat acesta, apoi a incheiat subit convorbirea.
Constienta ca sfarsitul ii este aproape, Adriana Iliescu si-a luat deja toate masurile pentru a se asigura ca singurul sau copil va ramane cu tot ceea ce a agonisit ea o viata. Tocmai de aceea, profesoara a lasat un testament.
In 2005, pe cand avea 67 de ani, Adriana Iliescu a ramas insarcinata prin inseminare artificiala, iar mai apoi a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa, Eliza. Sarcina profesoarei a starnit o adevarata revolta in randul oamenilor de rand, carora li s-a parut ca este ingrizitor ca un copil sa fie crescut de o femeie care i-ar putea fi strabunica. Au trecut zece ani de atunci, iar Adriana Iliescu si-a crescut singura fetita, care astazi este o domnisoara eleganta, cu note extrem de mari la invatatura.