Dupa rezultatele impresionante obtinute de produsul din aceeasi gama, Detoxifiant Forte, nutritionistul Doina Iosif, alaturi de Laboratoarele Medica, aduc noutatea anului 2016: Cura Biotica " un produs care revolutioneaza retetarele din domeniul reglarii metabolismului si reechilibrarii corporale!
Cura Biotica nu este un miracol, dar ar putea functiona ca un miracol daca avem un echilibru alimentar si desfasuram si activitati fizice necesare pentru scaderea in greutate.
Cura Biotica imbina armonios ingrediente de calitate cu actiune directa in cresterea metabolismului bazal.
Nu este singurul supliment alimentar destinat curelor de slabire dar este singurul care se administreaza o singura data pe zi, o capsula dimineata cu un pahar cu apa plata, astfel pe parcursul zilei organismul este stimulat si energizat.
Noul produs va fi lansat joi, 25 februarie, la orele 18:00, la Ceainaria Caffé D'arthé. Va asteptam alaturi de noi la discutii despre sanatate, stil de viata echilibrat si fericire. Un eveniment gratuit, sustinut de Studio Pilates Doina Iosif.
Sanatatea inseamna fericire!
La evenimentul de lansare a noului supliment Cura Biotica, vor fi prezenti doi invitati de onoare: academician Ovidiu Bojor, membru al Academiei de Stiinte Medicale, fondatorul fitoterapiei in Romania, si Prof. dr. Corneliu Moldovan, directorul Institutului National de Medicina Complementara si Alternativa.