Romexpo organizeaza, in perioada 25-28 februarie 2016, Festivalul de spiritualitate, medicina alternativa, si terapii complementare.
Oana Sorescu, specialist in EFT, va sustine in fiecare zi a festivalului, intre orele 13:00-14:00, seminarii de eliberare emotionala.
Tehnicile de Eliberare Emotionala (EFT) sunt o combinatie intre acupresura chineza si psihologie moderna, un instrument extrem de eficient de imbunatatire a vietii pe multiple nivele: mental, emotional si fizic. Sunt o noua cale de abordare a sanatatii, una dintre cele mai revolutionare descoperiri din domeniul psihologiei si medicinei din ultimul secol.
Oana Sorescu a fost diagnosticata, cu ani in urma, cu o boala necrutatoare. I s-au dat doua luni de viata, dar a invins boala. Ea a inteles ca tot ce se petrece in vietile noastre si, mai ales in corpurile noastre, depinde de felul in care noi percepem realitatea, de convingerile si credintele noastre.
Oana a studiat diferite domenii de medicina alternativa, iar acum este consilier de dezvoltare personala, prin metodele EFT si reprogramarea matricei mentale, singura din Romania cu o asemenea specialitate.
Cauza tuturor emotiilor negative este existenta unei intreruperi in circuitul energetic al corpului (G. Craig). Intr-adevar, corpul uman are o natura profund electrica, informatia se transmite de-a lungul nervilor prin semnale electrice date de depolarizarea din aproape in aproape a membranei neuronale.
EEG si EKG se bazeaza intocmai pe inregistrarea activitatii electrice a creierului si a inimii.
Cand experimentezi o stare emotional negativa, de manie, suparare sau teama, creierul intra in stare de alerta. Reactia de tip lupta sau fugi este o reactie tipica a creierului vechi sau reptilian, necesara omului de alta data pentru a se proteja de primejdiile de moarte.
In zilele noastre, de cele mai multe ori, acest mecanism este declansat nu de un factor extern, dar doar de perceptia noastra (emotie negativa, amintire, trauma, convingeri limitative).
Studii stiintifice demonstreaza scaderea cu 25% a nivelului de cortisol, hormon al stresului, dupa doar 20 de minute de EFT. Aceste date devin si mai puternice daca consideram ca, dupa 20 de minute de Psihoterapie Cognitiv Comportamentala, tehnica de psihoterapie moderna considerata stiintific a fi cea mai eficace, nivelul de cortisol a ramas nemodificat (Dr. Dawson Church).
Dupa ce a invins boala si dupa ani de studiu cu profesori renumiti din strainatate, Oana organizeaa, la ROMEXPO, un curs practic despre cum sa ne transformam emotiile in ratiune cu ajutorul tehnicilor de eliberare emotionala.
Ce veti experimenta si invata in cadrul cursului
Veti primi argumentele stiiniifice ale faptului ca nu genele iti controleaza viata, ci perceptiile tale asupra mediului intern si extern printr-o scurta introducere inn Epigenetica biologia perceptiei (Dr. Bruce Lipton)
Modalitatile de eliminare a barierelor autoimpuse si a convingerilor limitative cu ajutorul puterii gandului si a afirmatiilor pozitive.
In completarea stiintei, natura ne aduce aminte ca ea este cea care ne guverneaza viata si veti cunoaste si intelege beneficiile remediilor florale Dr. Bach
Tehnici de baza de eliberare emotionala EFT
Pe ce situatii, emotii, sentimente functioneaza EFT
Stiinta din spatele tehnicii
Care sunt pasii de urmat in aceasta tehnica
Cum sa aplici EFT pentru orice situatie
Oana Sorescu, consilier dezvoltare personala, formator, BFRP, operator avansat EFT, traieste cu bucurie fiecare clipa a vietii fiind perfect sanatoasa, dar asta nu inseamna ca asa a fost tot timpul.
Momentul culminant si declansator de vindecare a fost atunci cand a inteles ca tot ceea ce se petrece in vietile noastre si, mai ales in corpurile noastre, depinde doar de noi, depinde de felul in care noi percepem realitatea, de convingerile si credintele noastre.
Mai multe info despre Oana Sorescu aici: https://www.facebook.com/oana.sorescu.10?fref=ts