Reporter24.ro informeaza: Un barbat din Romania a inventat casa care se construieste in 6 zile. Mai ieftina decat o casa normala.
Mathe Laszlo, nascut la Zalau, inventat un sistem revolutionar, care iti permite sa construiesti, in DOAR 6 ZILE, o casa perfect izolata.
Sistemul revolutionar se numeste Thermodul System si garanteaza pana la 90% conservarea energiei prin izolarea terminca, fiind deja tot mai folosit in America, si Africa, dar si Germania si Austria, scrie showbizreprot, preluat de realitatea.net.
Mathe Laszlo si-a dorit sa gaseasca o solutie fiabila atat pentru mediul inconjurator cat si pentru noi ca oameni, intelegand nevoile generatiei Y si nevoia lor scazuta de a detine proprietati scumpe ale caror ipoteci le-ar seca mai mult de jumatate din venituri.
Avantajele Thermodul: este verde - consum mic de energie, reducere energetica de minim 70%, in comparatie cu alte sisteme de constructii de pe piata
- este rapid, aproximtiv 30% economie de timp la constructie
- este masiv si rezistent la calamitati naturale
- este monolitic
- este foarte versatile, se poate construi in orice forma architecturala
- ofera o clima placuta in casa/apartament
- necesita mai putine reparati / nu se crapa pereti

- E mai ieftin decat o casa normala?
- Categoric DA. Cand vorbim de o casa la cheie, cu Thermodul System putem obtine costuri cu 20-30% mai mici decat la o casa traditionala. Si aici vorbim de o constructie ecologica, fara lemn, prielnica mediului inconjurator, dar nu in ultimul rand perfect izolata. Imi e mila de oameni care cred ca daca au lipit postiren de 10 cm. pe exteriorul casei au o locuinta izolata.
Da, este mai bine decat nimic, dar diferenta nu este foarte mare. Daca iarna imi iau o haina dar nu imi pun ciorapi si caciula, am toate sansele sa inghet. Nu fac reclama la masini, dar daca iti cumperi Logan, mergi cu Logan, daca iti cumperi un Mercedes, ai alt confort. Si atentie! La preturi mai mici decat o casa din caramida (care a fost inventata cu aproape 100 de ani in urma), izolata de forma”, a marturisit Mathe Laszlo, inventorul tehnologiei Thermodul System.
Pe termen lung ofera o economisire imensa la incalzire.
Articol relatat de portalul romani-buni.info.