Pentru urmatoarele zile, meteorologii anunta in continuare vreme calda pentru data din calendar. Mercurul va urca in termometre pana la valori de +17 grade Celsius.

Joi 28 Ianuarie 2016
Temperaturile continua sa creasca in cea mai mare parte a tarii si vremea va fi calda pentru acesta data, chiar deosebit de calda la deal si la munte. Asadar maximele se vor situa in general intre 2 grade in zonele cu ceata persistenta, pentru ca acesta va fi prezenta mai multe ore in special in prima parte a zilei in zonele joase din vest si centru mai ales si chiar 17 grade in dealurile subcarpatice din sud. Cerul va fi variabil cu innorari trecatoare in regiunile sudice, iar in restul teritoriului va fi temporar noros. Mai ales spre seara si noaptea va ploua slab si izolat in nord, in centru si in est, iar in Carpatii Orientali, pe arii restranse, se vor semnala precipitatii mixte. In zonele cu ceata va fi si nebulozitate joasa izolat persistenta si asociata cu burnita. Vantul va avea ceva rabufniri pe la munte, doar trecator si in sud-vest si in nord-est.
In Bucuresti, vremea va fi calda pentru aceasta data, cu maxime in jur de 9 grade, dar cu innorari trecatoare si ceva ceata dimineata.

Vineri 29 Ianuarie 2016
Desi valorile termice vor marca o scadere usoara fata de ziua anterioara in majoritatea zonelor, acestea se vor mentine in general mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, adica maximele vor fi in general intre 2 grade in zonele joase cu nebulozitate accentuata, ceata si precipitatii si cam 13 grade in vestul Olteniei. Vor fi asadar innorari si local precipitatii in nord-vest, nord, centru si est si izolat in rest. Acestea vor fi ploi, dar la munte vor predomina ninsorile, ce isi vor face aparitia trecator si in Maramures, Transilvania si in Subcarpatii Moldovei. In zonele joase va mai fi ceata pe arii restranse. Vantul va sufla cu unele intensificari pe crestele montane.
In Bucuresti, cerul va fi variabil, cu innorari din ce in ce mai accentuate seara si noaptea, cand trecator va ploua slab. Vantul nu trece de moderat, iar termometrele vor arata in jur de 6 grade dupa-amiaza.

Sambata 30 Ianuarie 2016
Valorile termice vor fi mai ridicate fata de cele normale pentru sfarsitul lunii ianuarie, cu maxime cuprinse intre 0 cel mai probabil in estul Transilvaniei si 12 grade in sudul Banatului, dar temperaturi apropiate vor fi si in jumatatea nordica a Moldovei. In zonele joase de relief, cu precadere in vest, sud si centru, se va semnala nebulozitate joasa si ceata, izolat persistenta, asociata trecator cu burnita, in timp ce in restul teritoriului cerul va fi variabil spre senin, cu innorari temporare si precipitatii slabe mixte in nord-vest. Vantul va sufla cu ceva rabufniri pe crestele montane si in Dobrogea.
In Capitala, norii stratiformi acopera cerul dimineata cand foarte probabil va fi si ceata, posibil si burnita. Mai raman nori peste zi, iar maxima va fi in acest caz in jur de 2 grade.

Duminica 31 Ianuarie 2016
Saptamana se incheie cu vreme chiar mai calda decat sambata, meteorologii anunta pentru duminica intre 5 si 15 grade cu valori mai mari in sud-evst, dar din nou foarte cald va fi si in jumatatea nordica a Moldovei. Spre seara si noaptea local va ploua in vest, nord si centru, iar la munte vor fi precipitatii mixte. Dimineata ceata ramane de interes in zonele joase, mai ales din sud, asociata cu nori josi si trecator burnita. In primele zile ale saptamanii viitoare incalzirea vremii continua. Asadar va fi mult mai cald decat in mod normal la inceput de februarie, cu maxime ce pot ajunge la 17 grade. Precipitatiile se vor semnala trecator si pe spatii restranse.