Realitatea.net informeaza: O explozie a avut loc, vineri noapte, in clubul Colectiv situat in complexul Fabrica Pionierul, sectorul 4 din Capitala. Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a confirmat ca 18 persoane au decedat si alte zeci sunt ranite.
Inca nu au fost scoase toate victimele din cladire. Peste 30 de ambulante, alaturi de masinile de pompieri se afla la fata locului. Zeci de tineri sunt resuscitati in mijlocul strazii, informeaza Realitatea TV.
UPDATE: Din primele informatii, ar fi circa 88 de persoane ranite, a transmis corespondentul Realitatea TV, Raul Giuglea.
UPDATE: Potrivit unor surse Realitatea TV, clubul nu avea autorizatie de la pompieri.
UPDATE: "Cei care incearca sa intervina si sa calmeze sunt angajatii Ministerului de Interne. Este o mobilizare foarte buna din partea MAI, Ambulanta si SMURD. 20-30 de ambulante au fost la fata locului, mai multe masini de pompieri. Circulatia rutiera pe Cheiul Dambovitei este oprita complet. Politia a blocat traficul in zona pentru a permite ambulantelor si pompierilor sa treaca", a declarat corespondetul Realitatea TV, Marius Dobrescu.
UPDATE: Pana in acest moment, sunt 25 morti, potrivit lui Raed Arafat, care a ajuns la locul tragediei. In interiorul cladirii inca se afla victime.
Potrivit ISU, echipaje de la toate serviciile de interventie se afla la locul tragediei. La fata locului a sosit si secretarul de stat in MAI, Raed Arafat. Ministrul Gabriel Oprea se indreapta spre locul tragediei. Martorii spun ca explozia a fost provocata de focurile de artificii. Incendiul s-a produs in apropiere de Maternitatea Bucur.
400 de oameni se aflau in club, la acel moment. In Club Colectiv avea loc in aceasta seara un concert de lansare a celui mai recent album al formatiei Goodbye to Gravity, "Mantras of War".