Asociatia P.A.V.E.L. impreuna cu Ambasada Republicii Islamice Iran au organizat astazi un eveniment de caritate: de strangere de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer, leucemii si anemii grave din Romania.
La Crowne Plaza Hotel, intr-un spatiu superb amenajat, doritorii au venit si au cumparat diverse obiecte create de copiii bolnavi de cancer, dar si diverse obiecte de artizanat si covoare din Iran.
Asociatia P.A.V.E.L. (Primind Ajutor, Viata Este Luminoasa) este o asociatie caritabila, non-profit, neguvernamentala, apolitica si fara afiliere religioasa, inregistrata la 10 mai 1996.
Asociatia are ca scop imbunatatirea vietii copiilor si tinerilor bolnavi de cancer, leucemie si anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informational, psihologic si material copiilor, tinerilor bolnavi si familiilor lor.
Cancer help Line: 0 800 800 421

Ionela Georgiana Almajan, o tanara invingatoare in lupta cu o boala nemiloasa: cancerul

Ionela Georgiana Almajan, o tanara de 21 de ani din Horezu, a participat si ea la Bazarul de Caritate de la Crowne Plaza.
"Povestea mea este o lectie de viata pentru oricine! Ma refer la lupta mea cu o boala nemiloasa: cancerul. Voi deveni asistent medical generalist la Scoala Sanitara Postliceala Carol Davila.
Boala m-a facut sa-mi aleg vocatia! Suntem noua frati la parinti si am aflat ca am aceasta boala, Limfomul Hodgkin, in 2012. Am facut apoi, dupa indelungate sedinte de chimioterapie, un transplant de maduva. Se implinesc acum doi ani de la transplant", spune cu maturitate in glas Ionela Georgiana Almajan.
"Este un vis frumos pentru care am luptat din rasputeri! De doua - trei ori pe saptamana, fac voluntariat la Asociatia P.A.V.E.L., dar si la Magicamp, o asociatie pentru copiii cu afectiuni oncologice", mai spune Ionela Georgiana.



Bazarul de Caritate de la Crowne Plaza


Luminita Spanu, translator/interpret la Ambasada Republicii Islamice Iran, a fost cea care i-a intampinat pe invitati la Bazarul de Caritate de la Crowne Plaza.
"Doamna Zahra Moayyer, sotia Ambasadorului Republicii Islamice Iran, Hamid Moayyer, a creat si ea multe dintre obiectele de artizanat expuse la Bazarul de Caritate. Este vorba despre unele fete de masa sau traverse create manual de aceasta. De asemenea, tot in cadrul acestui Bazar oamenii au putut achizitiona si diverse covoare din Iran, genti traditionale si inele din argint cu diverse pietre", ne-a spus Luminita Spanu, translator/interpret la Ambasada Republicii Islamice Iran.
De asemenea, tot aici au mai fost si un stand cu diverse fructe uscate (curmale, fistic) si un stand cu obiecte lucrate manual de copiii bolnavi de cancer de la Asociatia P.A.V.E.L.: cutii din lemn pictate (pentru bijuterii), diverse bijuterii din pietre si gablonturi, tablouri si multe altele.
De asemenea, puteai gasi aici si cartile "40 de minute sub anestezie" semnata de Bianaca Ene (pacienta) si "a-casa - despre copii, iubire si culoare" de Mihaela Schiopu (Asociatia P.A.V.E.L.).
Toti banii stransi la Bazarul de Caritate de la Crowne Plaza, in urma donatiilor, vor ajunge la copiii bolnavi de cancer, de la Asociatia P.A.V.E.L.