cancan.ro informeaza: Raluca Pietroiu, tanara care in urma cu patru ani a inceput lupta cu o boala crunta, s-a stins din viata in urma cu putin timp. Femeia era managerul unei companii de top si considerata una dintre cele mai frumoase femei de afaceri.
Raluca a fost diagnosticata cu cancer mamar, iar de atunci, tanara de 35 de ani a trecut printr-un lung sir de operatii si nenumarate cure cu citostatice. Salvarea costa 100.000 de euro, iar CANCAN.ro a ajutat la cazul ei, pentru a strange suma importanta de bani. Din pacate femeia s-a stins din viata vineri, 9 octombrie.
Raluca lucra ca manager al unei companii de top si era fericita alaturi de iubitul ei, atunci cand a fost diagnosticata cu cancer mamar. Extrem de puternica, Raluca nu s-a pierdut cu firea si a suportat operatia si sedintele de chimioterapie, fiind convinsa ca va trece si peste acest necaz. Insa, cancerul a revenit de fiecare data si mai agresiv, iar frumoasa tanara a fost supusa unui lung stir de operatii.
"Acum 4 ani am fost diagnosticata cu un cancer mamar foarte agresiv si de atunci duc o lupta continua pentru viata mea. Din pacate insa in prezent boala mea a ajuns in ultimul stadiu, am multiple metastastaze osoase si doua recidive, din care ultima este inoperabila in Romania. Cu toata bunavointa medicilor, aici nu mai exista multe optiuni de terapie. Dupa tratamente facute si opiniile medicale din Romania, Austria, Turcia si Franta, cu multe ture de citostatice si radioterapie, acum am gasit o noua speranta in China, la un spital specializat in cancer. Pentru a beneficia de aceste terapii insa este nevoie de o suma uriasa, (aproximativ 100.000 USD intr-un an), pe care eu nu o pot sustine, chiar cu tot ajutorul primit pana acum. De asemenea mi-a fost recomandat un medicament, care se gaseste si in Romania, dar care costa lunar 15.459 lei (aprox 3.500 euro/luna) si pe care pot sa il iau 6 luni-12 luni si ar putea sa opreasca boala din evolutie", a declarat Raluca, pentru CANCAN.ro in luna iunie a acestui an.