In cadrul targului Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului, la standul firmei Hofigal gasiti la vanzare si cartea "Natura - medicina viitorului" de Stefan Manea, aparuta la Editura Tridona, Oltenita.
"Ideea de a scrie aceasta carte a fost pentru mine o mare provocare, dar si o mare surpiza. Dincolo de limitele faptelor cunoscute despre plante si comportamentul lor am discutat si tot ce era nou in lumina noii gandiri medicale privind fitoterapia, ca drumul viitorului sanatatii oamenilor, dar si al vietii in general pe pamant. Va rog sa ma credeti ca marea mea satisfactie a fost ca la postul Radio Romania, domnul Mihalache nu-mi punea restrictii in prezentarea ultimelor descoperiri in domeniul fitoterapiei, precum si dezvaluirea laturii mai putin benefice a medicamentelor de sinteza", spune autorul cartii, Ing. Chimit Stefan Manea.
Cartea arata totusi decent rolul naturii in sanatatea noastra, iar cine o citeste n-are decat de castigat atat pentru el, cat si pentru familia sa.

De ce produsele naturale sunt medicina viitorului

Cartea "Natura - medicina viitorului" dovedeste clar ca medicina are toate rezolvarile in natura.
"Natura nu minte niciodata" (Mihail Eminescu) - Natura = Dumnezeu.
Astazi, motto-ul nostru, inspirat din filosofia eminesciana, are totala credibilitate practica.
Azi putem exemplifica concret. Medicina clasica nu are solutii la "Stafilococus aureus", "Escherichia coli", "Aspergillus niger" si altele, ori noi avem produse care solutioneaza natural toate acestea.
Putem vorbi de Omega-3 Vegetal care este net superior uleiului de pesre (care poate fi contaminar cu mercur), produs care a luat Medalia de Aur la Bruxelles si consensul national "ca cel mai bun produs al anului".
Am putea continua cu rolul deosebit al produsului Redigest preparat polienzimatic, care asigura necesarul de enzime si fitonutrienti pentru completarea si normalizarea dietelor dezechilibrate, cu enorme posibilitati de mentinere a sanatatii organismului uman.
Iata de ce putem avea incredere in tot ce este natural si mai ales daca produsul este Eco-Bio, adica asa cum a fost creat de "Proiectantul General - Dumnezeu".