Asociatia Centrul Roman de Initiative (CRI), in parteneriat cu Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila (UMF) Bucuresti si Dental Profile 2000 SRL organizeaza conferintele de presa care marcheaza incheierea celor doua proiecte din domeniul medical, cofinantate din fonduri europene: PRESMED - PRactica Europeana pentru studentii la MEDicina (24 septembrie) si PRESIDENT - PRactica Europeana pentru studentii in medicina DENTara” (25 septembrie).
Peste 700 de studenti din Bucuresti au beneficiat, in cadrul celor doua proiecte, de stagii de pregatire practica (sub indrumarea unor cadre medicale de renume) precum si de sesiuni de consiliere profesionala.
La conferintele de presa din 24 si 25 septembrie vor participa nume importante din domeniul medical dar si o parte dintre studentii inscrisi in proiecte - care vor vorbi despre experienta acestor stagii.
Va invitam asadar la o discutie deschisa despre actuala situatie a sistemului medical romanesc, dar mai ales despre pregatirea si viitorul tinerilor medici in Romania.