Evz.ro / Una dintre fiicele lui Corneliu Vadim Tudor a primit o oferta de munca la Senatul Romaniei
Senatorul Haralambie Vochitoiu, impresionat de tragedia din familia lui Corneliu Vadim Tudor, a decis sa le ajute pe fetele si sotia Tribunului. Parlamentarul a decis sa o angajeze pe una dintre fetele lui Vadim la cabinetul sau.
Sotia lui Corneliu Vadim Tudor s-a plans ca ea si fetele sale nu au niciun venit din care sa se intretina, mai mult decat atat, au de achitat datorii foarte mari. Impresionat de momentele grele prin care trec rudele lui Vadim, senatorul Haralambie Vochitoiu a decis sa o angajeze pe una dintre fiicele Tribunului.
- Sotia lui Corneliu Vadim Tudor a spus ca si-ar dori un loc de munca pentru fete. Am decis, in urma unei discutii cu doamna si cu fetele, ca de luni incolo, una dintre fiice, care doreste, sa fie consilier parlamentar. Va fi angajata la cabinetul meu senatorial. Sunt convins ca totbagajul genetic al lui Vadim Tudor s-a transmis si catre fete. Una dintre ele vor avea un loc de munca in Senatul Romaniei, a declarat la Romania TV parlamentarul Haralambie Vochitoiu.
Lidia Tudor, fiica cea mare a Tribunului, a declarat in ziua inmormantarii, ca nu s-a hotarat daca va accepta propunerea lui Haralambie Vochitoiu si ca are mai multe oferte de munca. Mai mult, tanara a marturisit ca nu va intra niciodata in politica.
- Deocamdata nu stiu daca o sa accept oferta de consilier parlamentar. Am primit mai multe oferte de munca, dar trebuie sa ma gandesc bine pana sa iau o decizie. Tatal meu nu si-a dorit pentru mine sa intru in politica si nici eu nu-mi doresc sa intru vreodata in politica, din cauza experientei pe care a avut-o el in politica si din cauza faptului ca politica din Romania nu este un domeniu in care eu sa intru. Nu am ce cauta acolo. Politica nu este pentru mine, a declarat Lidia, fiica cea mare a lui Vadim.
Corneliu Vadim Tudor a fost inmormantat, joi, cu onoruri militare la Cimitirul Ghencea Civil, la ceremonia funerara fiind prezenti cateva mii de oameni.