KOTANYI CONDIMENTE, furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei, da gust preparatelor toamnei cu mirodenii savuroase, ale caror arome, delicate sau intense, se combina pentru a crea preparate apetisante. Din camarile toamnei ar trebui sa nu lipseasca frunzele de dafin, coriandrul si piperul negru.
Frunzele de dafin, datorita uleiurilor esentiale pe care le contin, innobileaza gustul preparatelor traditionale ale sezonului, dar si al noilor creatii culinare. Dafinul, originar in pitorescul Levant, s-a consacrat in mai multe bucatarii ale lumii si datorita remacabilelor sale proprietati terapeutice.
Corinadrul, supranumit si piperul alb, imbogateste in mod unic, bucatele toamnei cu o aroma intensa, purtand in el, in mod misterios, memoria meleagurilor si secolelor pe care le-a traversat.
Piperul negru completeaza cu aroma sa unica savoarea a numeroase specialitati si se combina, respectand traditii culinare consacrate sau inspiratia creatorilor de preparate, pentru a realiza bucatele dorite.
Kotanyi a lansat o gama larga de condimente si amestecuri pentru cei care apreciaza mirodeniile de calitate si specialitatile cu gust savuros. Lasati-va inspirati de acestea!