Incepand din acest week-end, milioane de locuitori sunt invitati sa faca viata copiilor din Romania mai buna alaturandu-se editiei 2015 a campaniei de responsabilitate sociala Impreuna cu tine, Profi salveaza destine!”, campanie ce se va desfasura in perioada 17 august - 25 octombrie.
Suntem prezenti in toate judetele tarii, cunoastem bine comunitatile in care activam si iubim copiii, motive pentru care, pentru al cincilea an consecutiv, le daruim bucurie si speranta", a declarat Daniel Cirstea, directorul operational PROFI Rom Food. In primii trei ani, am desfasurat singuri aceasta activitate, anul trecut ni s-au alaturat sase ONG-uri care cunosc bine problemele copiilor si stiu in ce fel ajutorul nostru poate da cele mai bune roade, si pentru ca ce am facut pana acum a dat roade, in acest an ni s-au alaturat in total 23 de ONG-uri cu proiecte care mai de care mai binevenite. Invitam acum lumea sa voteze care dintre aceste proiecte sa fie finanțate cu premiile de la noi".
Prezentate in detalilu la pagina http://profi.ro/salveaza_destine/, proiectele din acest an abordeaza probleme foarte variate, de la sanatatea copiilor si pana la prevenirea abandonului scolar sau eliminarea violentei din scoli :
http://profi.ro/salveaza_destine/wp-content/uploads/2015/06/logoWV_RGB_simplu_2014.jpg Salveaza vietile copiilor de la tara! Salveaza un destin!
http://profi.ro/salveaza_destine/wp-content/uploads/2015/06/logo_pt-1._site.jpg Ne pregatim pentru Viata!
http://profi.ro/salveaza_destine/wp-content/uploads/2015/06/1_logo_negative.jpg IUBIREA familiilor SOS schimba semnificativ destinele unor copii
http://profi.ro/salveaza_destine/wp-content/uploads/2015/06/logo-raa.jpg Ajuta-ne sa facem bine!
http://profi.ro/salveaza_destine/wp-content/uploads/2015/06/OvR-logo.jpg Fiecare Copil in Gradinita
http://profi.ro/salveaza_destine/wp-content/uploads/2015/06/logo-hhcro-medium.jpg Acasa pentru Copiii abandonati!
http://profi.ro/salveaza_destine/wp-content/uploads/2015/06/LOGO-Viitor-pentru-copiii-Romaniei.jpg Viitor pentru Copiii Romaniei
http://profi.ro/salveaza_destine/wp-content/uploads/2015/06/Logotip-unusiunu_-nou.jpg Alo, Prematuritate
http://profi.ro/salveaza_destine/wp-content/uploads/2015/06/logo.jpgFondul special pentru copii
http://profi.ro/salveaza_destine/wp-content/uploads/2015/06/Sigla-Nane.jpg Prietenii lui Nane
http://profi.ro/salveaza_destine/wp-content/uploads/2015/06/logo_fundatie_1732x766.jpg Terapia de grup prin joc
http://profi.ro/salveaza_destine/wp-content/uploads/2015/06/sigla-edulier-conv200.jpg Școala de Vara la Țara!
http://profi.ro/salveaza_destine/wp-content/uploads/2015/06/logo_DV_alb2.jpg Daruieste viața copiilor bolnavi de cancer
http://profi.ro/salveaza_destine/wp-content/uploads/2015/06/Sigla-CFL.jpg Transforma viitorul, investeste in educație
http://profi.ro/salveaza_destine/wp-content/uploads/2015/06/FINAL-LOGO-CEDCD-web2-11.jpg Vindecam copiii fara glas
http://profi.ro/salveaza_destine/wp-content/uploads/2015/06/logo-valentinaj.jpg Haideti sa spunem NU abandonului scolar!
http://profi.ro/salveaza_destine/wp-content/uploads/2015/06/LOGO-ATC.jpg Impreuna exmatriculam violența din scoli!
http://profi.ro/salveaza_destine/wp-content/uploads/2015/06/avs.jpg TabÇŽra social-educativa - O experienta de neuitat pentru un copil defavorizat!
http://profi.ro/salveaza_destine/wp-content/uploads/2015/06/781-Pavel-MASTER-Logo.jpg Nu plange, mami! Destinul meu este sa traiesc!
http://profi.ro/salveaza_destine/wp-content/uploads/2015/06/logo-Little-people.jpg Ajuta-i pe copiii bolnavi de cancer sa spuna: Nu Mi-e Frica!
http://profi.ro/salveaza_destine/wp-content/uploads/2015/06/logo_helpautism.jpg Salveaza-ma, sunt doar un copil! Autismul imi fura viata.
http://profi.ro/salveaza_destine/wp-content/uploads/2015/06/logo-FARA.jpg De la cocioaba la casa, de la abandon scolar la scolarizare!
http://profi.ro/salveaza_destine/wp-content/uploads/2015/06/logo-asociatia-ana-si-copii200.jpg Susține educația copiilor din comunitati sarace!
Fiecare dintre aceste organizatii neguvernamentale porneste cu sanse egale catre castigarea unuia din cele trei premii de 1 milion, 100 mii si respectiv 50 mii de lei puse la dispozitie de catre PROFI si partenerii sai. Cei care vor decide prin vot numele castigatorilor sunt si de aceasta data cei care calca pragul magazinelor PROFI.
Actuala campanie CSR vine in continuarea campaniei PROFI te premiaza!” in urma careia sute de mii de elevi se bucura deja de cele 5381 de calculatoare performante, software educațional, 226 de videoproiectoare si accesorii IT pe care PROFI le-a donat in perioada 2011-2013 catorva sute de scoli pentru a da o sansa in plus elevilor de azi pe piata globalizata a muncii, de maine.
Pe de alta parte, premiile acordate la ediția 2014 a campaniei Impreuna cu tine, Profi salveaza destine!” contribuie deja la modernizarea sectiei de pediatrie a spitalului timisorean Louis Turcanu, permit unui numar de 50 de familii nevoiase sa primeasca animale domestice si training pentru a invata cum sa ajunga la un trai decent cu ajutorul acestor resurse, in timp ce, printr-un proiect separat, mai multi copii urmeaza sa fie operați pe cord in cadrul unor misiuni medicale.
Prin reteaua sa de 326 de magazine Standard, City si Loco prezente in orase si in localitati rurale din toate judetele tarii, precum si prin cei aproape 8000 de angajati ai sai, PROFI este retailerul cu cea mai mare extindere geografica din Romania.