Vanzatorii de la petshopurile din Romania au observat ca in ultima vreme cresc vanzarile la samponul pentru cabaline, desi numarul cailor nu este atat de mare.
Raspunsul pentru misterul disparitiei rapide de pe rafturile magazinelor a sticlutelor de sampon pentru cai pare a fi o noua obsesie a romancelor.
In incercarea de a avea un par matasos, lung si puternic, femeile au acceptat sa incerce chiar produsul care infrumuseteaza coama cabalinelor.
- Am cliente fidele care se aprovizioneaza luna de luna. L-am incercat si eu cand am vazut ca are asa succes si mi-a placut, marturiseste o vanzatoare de la un magazin cu produse de uz veterinar.
Desi pe recipient scrie ca samponul ar fi facut din diverse plante precum menta, urzica sau musetel, medicii dermatologi sfatuiesc doamnele si domnisoarele sa renunte la acest obicei deoarece produsele pentru animale nu au fost testate pe oameni, astfel ca efectele adverse sunt necunoscute.
Cu toate acestea, reteta pare a fi una de succes si in randul vedetelor - potrivit presei internationale, Jennifer Aniston, Sarah Jessica Parker si Kim Kardashian ar fi doar cateva dintre divele care recurg la acelasi truc.