BERBEC 21.03-20.04: O situatie familiala un pic cam dificila va pune pe ganduri si va ingrijoreaza. Situatia se rezolva de la sine in weekend, cand credeati ca totul e pierdut. Este bine sa va bucurati de timpul liber si sa actionati la timp atunci cand va iese in cale norocul. Atunci cand sansa va bate la usa trebuie sa va ridicati sa raspundeti!

TAUR 21.04-21.05: Tensiunea s-a cam acumulat in ultimele zile si ca sa va degrevati de griji trebuie sa ganditi totul cu calm si apoi sa actionati. Fiti vigilenti si acordati atentie chiar si celui mai marunt lucru pe care il faceti. Va faceti timp sa va distrati, mai ales la domiciliu, unde simtiti nevoia sa redecorati si sa va puneti in practica ideile.

GEMENI 22.05-21.06: Noi descoperiri si intalniri cu oameni noi, iata ce va preocupa in aceste zile. Mare atentie cu problemele provocate de lipsa banilor. Nu va ingrijorati, nu dureaza mult starea actuala. Daca va canalizati atentia spre cateva surse de venit veti reusi cu siguranta.

RAC 22.06-21.07: Energia se pare ca va insoteste pe tot parcursul saptamanii si fireste, acest lucru va va polariza relatiile cu ceilalti. Trebuie sa manifestati multa toleranta si intelegere fata de cei cu care intrati in contact si mai ales cu familia. Se pare ca un apropiat va da de gandit in ceea ce priveste libertatea lasata la voia intamplarii.

LEU 22.07-22.08: Tensiunea pe care o simtiti in aceste zile daca este canalizata in munca se poate concretiza in mai multe realizari decat v-ati astepta. Principalul lucru este sa stiti ca va puteti face oricand un nou prieten pe care sa va bizuiti cand aveti nevoie de un sfat.

FECIOARA 23.08-22.09: O conversatie cu un sef sau unul dintre parinti s-ar putea transforma in beneficiul dumneavoastra. Fie ca se concretizeaza la orizont o vacanta la care visati de multa vreme, fie ca va mai puneti un pic mintea la contributie si iese ceva frumos. Totul depinde de imaginatia de care dispuneti si de vointa.

BALANTA 23.09-22.10: Locul de munca si viata personala nu pot fi puse pe acelasi taler, deoarece nu va aduc satisfactii in mod egal. Daca nu puteti ignora serviciul si nici nu va puteti desprinde de anumite tabieturi, macar incercati sa va degrevati de ce aveti pe suflet. Persoana iubita este gata sa va asculte...

SCORPION 23.10-21.11: O decizie neasteptata legata de o proprietate, o mostenire sau de asigurari va va favoriza si va va ofera cateva bucurii neasteptate. S-ar putea sa primiti si un cadou sau un premiu surprinzator. In weekend o scurta excursie va scoate insa din starea actuala si poate va veti indragosti din nou. Nimic nu e sigur!

SAGETATOR 22.11-21.12: Mici discutii legate de finante va umbresc un pic inceputul saptamanii. Parca s-au adunat cam multe probleme lasate nerezolvate si daca veti continua sa le lasati asa va asteapta o perioada tensionata. Mai bine faceti o lista, stabiliti prioritatile si rezolvati-le in liniste.

CAPRICORN 22.12-19.01: Trebuie sa demonstrati in aceasta saptamana ca aveti mai multa rabdare decat va inchipuiti. O surpriza placuta la locul de munca va deschide poarta spre cateva oportunitati ce nu trebuie sa le ratati. Acest lucru s-ar putea sa aiba legatura cu o calatorie sau ceva legat de o tehnologie.

VARSATOR 20.01-18.02: Prietenii va pun un pic in dificultate si este nevoie sa dati dovada de multa intelegere. Si de ce nu ati avea rabdare? In definitiv, amicii sunt cei mai importanti pentru dumneavoastra acum. Primiti o invitatie surpriza pentru o scurta vacanta sau la o petrecere cu copiii.

PESTI 19.02-20.03: Dificultatile unei prietene va creeaza destula tensiune, insa tot ce trebuie sa faceti este sa aveti rabdare si sa incercati sa o intelegeti cat puteti de mult. Doar un raspuns potrivit face ca problema sa dispara. Si la locul de munca puteti primi o crestere salariala, o lauda sau sansa de a explora ceva nou.