Recent, Societatea de Salvare Bucuresti si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov au marcat 109 ani de Medicina de Urgenta Prespitaliceasca in Romania. Tot sistemul de management situatii de urgenta din Bucuresti - "Ilfov si din toata tara - personal medical ambulanta, ISU, Jandarmeria, Politia, STS, Prefecturi, alaturi de Secretarul de Stat MAI, Raed Arafat, s-a adunat intr-o locatie de poveste, Sala de Marmura din cadrul Casei Presei Libere, pentru a petrece o seara de neuitat, interinstitutionala, si pentru a marca alaturi de Societatea de Salvare Bucuresti si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, inca un an de salvat vieti impreuna.
Amfitrionii serii, Presedintele Societatii de Salvare Bucuresti, dr. Cristian Grasu si Managerul General al Serviciului de Ambulanta Bucuresti- Ilfov, dna dr. Alis Grasu, au dovedit inca o data profesionalismul si longevitatea acestei Societati. Andrei Stefanescu de la formatia Alb Negru, un sustinator al proiectelor si evenimentelor ASSB, a moderat cu succes aceasta seara magica, care a incurajat camaraderia si socializarea intr-un context aparte intre cei care lucreaza zilnic in sistemul de urgenta.
Un moment important in cadrul Balului a fost dat de prezenta doamnei Consilier de Stat la Departamentul Sanatate Publica- Diana Loreta Paun, care a transmis un mesaj special din partea Presedintelui Klaus Iohannis.
De la eveniment, nu au lipsit Secretarul de Stat din cadrul Ministerului Sanatatii- Dorel Sandesc, Secretarul de Stat din cadrul Ministerului Afacerilor Interne- Raed Arafat, Secretarul General in cadrul Ministerului Sanatatii- Florin Puscau, Directorul General Ministerul Sanatatii- Ionut Sebastian Iavor, Prefectul Capitalei- Nicolae Petrovan, Managerul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti- Catalin Cirstoiu, Senatorul Adrian Anghel, General de Brigada, Directorul General DGJMB- Viorel Daskalu, Inspectorul Sef Inspectoratul de Jandarmi Judetean Ilfov- Colonel Enescu Bogdan. .
Programul artistic a fost asigurat de catre Festivo Band, Alb Negru, Vertigo Dance, Florin Grigore si Ionut Andras, care au reusit sa-i tina pe cei aproximativ 650 de invitati pe ringul de dans toata seara.
Acest eveniment nu ar fi fost posibil fara: Medist, Dacia, Environ, Bancpost, RFDI, Coopear Pear, Happy Advertising, Bestevent, Orange, Banca Transilvania, Hotel Caro, Stalinskaya, Wembley, Rose Mary, Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti, Nescafe Alegria, May Flowers, Carrefour, Teatru Elisabeta, Leonte, Dressbox, Gentelmen's Corner, Camelia Enciu Studio, Catering Evenimente, ShowBizz Event, Dan Design, PPB Tipografie, Casti.ro, Talksmart, Wise Trumpets, GKOdioxid.ro.