Joi, 16 iulie, va avea loc evenimentul de premiere a celor mai interesante proiecte dedicate stiintei si dezvoltarii sustenabile organizate de BASF. Cele 5 echipe finaliste din Bucuresti, Ploiesti, Rovinari, Timisoara si Urziceni vor incerca sa convinga juriului ca au identificat ideea castigatoare pentru a urca pe podiumul Concursului de Stiinte Eroii Viitorului.
La eveniment vor fi prezenti liceenii si profesorii echipelor calificate in finala, membrii juriului si Daniela Avarvare, PR Manager BASF Romania. Din juriu fac parte Sorin Rosca si Cristina Todasca din partea Societatii de Chimie din Romania si jurnalistii Cristian Roman (Stiinta si Tehnica), Cristian Lascu (National Geographic) si Corina Negrea (Radio Romania Cultural).
Evenimentul de premiere va avea loc joi, 16 iulie 2015, la sediul Univesitatii Politehnica (Facultate de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor), din Calea Grivitei, Nr. 132, Sala D018. In prima parte va avea loc etapa finala a concursului, cand echipele isi vor prezenta proiectele, incepand cu ora 10:30. Anuntarea si premierea echipelor castigatoare se va face in partea a doua, incepand cu ora 12:00.