Fondator si director general al agentiei de turism J'Info Tours, Carmen Pavel are o experienta vasta in turism. Trainer in cadrul J'Info Training, Carmen Pavel coordoneaza si livreaza modulele de Agent de Turism, Ghid National Turism si Manager in Turism. De-a lungul carierei sale, Carmen a antrenat zeci de generatii de specialisti in turism si a primit nenumarate premii in industrie.
Cea mai importanta realizare a sa este agentia de turism J'Info Tours. Dupa 25 de ani de activitate, J'Info Tours este printre putinele - daca nu chiar singura - dintre agentiile de turism din Romania care si-au pastrat statulul si forma de la infiintare.
Brandul si Societatea J'Info Tours, au implinit pe 26 mai 2015, 25 ani de existenta in industria turismului. J'Info Tours, infiintata de doi fondatori - Carmen si Aurel Pavel - s-a implicat activ in principalele organizatii de turism din Romania, fiind membra in: F.P.T - Federatia Patronala din Turism, U.G.I.R - Uniunea Generala a Industriasilor din Romania, A.P.O.T - Asociatia de Promovare a Obiectivelor Turistice si Asociatia de Turism Bucuresti (Carmen Pavel este printre membrii fondatori ai Asociatiei de Turism a Bucurestiului).
De-a lungul timpului, J'info Tours a fost rasplatita cu multe premii nationale si internationale, pentru excelenta in turism. In clasamentul intocmit de Camera de Comert si Industrie a Romaniei, J'Info Tours s-a aflat timp de mai multi ani ani in TOP- 3, topul primelor trei agentii din Bucuresti si din tara.
Doamna Carmen Pavel se dovedeste, prin tot ceea ce face, un remarcabil manager de turism care stie sa valorifice in egala masura atat potentialul romanesc, cat si pe cel international, oferind un standard ridicat al serviciilor.
Pentru longevitate si performanta in turism, dar si pentru creativitate si rapiditate decizionala, publicatia nationala online estiri.ro o declara pe doamna Carmen Pavel: OMUL ZILEI.