cristoiublog.ro / Gandul de duminica, 3 mai 2015 /Cazul Nichita: Binomul SRI-DNA a intrat in campania electorala pentru alegerile locale din 2016
Nici nu-l luasera pe sus mascatii pe Gheorghe Nichita si, potrivit abuzului anticonstitutional, Binomul SRI-DNA si trimisese presei din cadrul Diviziei Rechizitoriul prin care se cerea arestarea preventiva a primarului de Iasi.
Astfel, Binomul SRI-DNA a dat curs negustoriei sale cu presa din Divizie.Pe de o parte Binomul face praf imaginea unui dusman, pe de alta, Presa din Divizie primeste articole de-a gata. Ca aceste articole pot fi nascociri ale mintilor drogate ale unor procurori n-are importanta. Presa le publica fara a pune la indoiala adevarul lor, desi ele n-au fost verificate de redactorii ziarelor si site-urilor beneficiare ale contractului cu Binomul SRI- DNA.
Am citit si eu proza iscalita de procurorii DNA despre cum o spiona Gheorghe Nichita pe iubita vietii lui, juna pentru care a divortat. M-am intrebat, citind Rechizitoriul, daca faptele lui Gheorghe Nichita tin de Caragiale sau de Shakespeare. Eu cred ca tin de O mie si una de nopti. Numai acolo poti intalni astfe de nerozi in materie de femei.
Dupa ce m-am amuzat citind Rechizitoriul, mi-am amintit ca Gheorghe Nichita nu e eroul unei comedii jucate pe scena Teatrului National din Iasi. Gheorghe Nichita e victima unui hold-up tipic Binomului SRI-DNA. A fost luat pe sus de mascati, transportat cu duba pana la Bucuresti, retinut 24 de ore si dus la Tribunal pentru a fi arestat preventiv. Astfel de actiuni sunt justificate de Binom prin pericolul major intruchipat de Coruptie. Numai ca Gheorghe Nichita n-a comis un act de coruptie. A comis ce vreti. O prostie de tot risul prin spionarea iubitei. Un abuz prin folosirea politistilor locali. N-a comis insa un act de coruptie.
Si atunci de ce toata tevatura cu luatul pe sus, cu retinerea, cu propunerea de arestare preventiva? Cum de ce? Pentru ca vin alegerile locale, primul test al anului 2016. Binomul SRI-DNA a trecut deja la decimarea primarilor PSD pentru a crea conditiile propice victoriei in alegeri a PNL, Partidul Meu al lui Klaus Iohannis.
Multi se vor intreba: Si daca pute? Nu-i nimic. Divizia Presa a Binomului SRI-DNA face deja tis cu vorbe pe post de parfum. Dar nu numai atat. Operatiunea Decimarea primarilor PSD cuprinde si Diversiunea Perchezitiilor de ochii lumii. Eram sigur ca Gheorghe Nichita va fi luat pe sus de Binom din clipa cind am vazut asa zisa Perchezitie la Consiliul Judetean Iasi, condus de liderul PNL Cristian Adomnitei.
Cind face o Perchezitie pe bune, DNA ia pe sus daca nu stabul institutiei atunci macar colaboratorii acestuia.
Anuntata cu mare huit, perchezitia de la Consiliul judetean Iasi nu s-a lasat cu chemarea la DNA nici macar a portarului. Facuta de ochii lumii, ea a avut menirea de a contracara orice acuzatie de partinire prin retinerea lui Gheorghe Nichita, unul dintre cei mai importanti primari PSD. Uite, l-am calcat si pe Cristian Adomnitei! Mai poate spune cineva ca actionam politic?
Recent, presa a difuzat stirea unei perchezitii de amploare la primaria Timisoara, condusa de un primar PNL, Nicolae Robu. Nici aceasta perchezitie nu s-a lasat cu convocarea cuiva de la primarie la DNA. Stiti la a cata perchezitie e Primaria PNL din Timisoara? La a treia in ultimele 6 luni!
Sa mai spuna cineva ca Binomul SRI-DNA nu e echidistant in lupta impotriva coruptiei! Ai lor sunt perchezitionati de ochii lumii. Ceilalti sunt arestati pe bune. Binomul SRI-DNA a intrat in campania electorala pentru alegerile locale din 2016!
Sursa : cristoiublog.ro/gindul-de-duminica-3-mai-2015/