BERBEC 21.03-20.04: Cu siguranta, in aceste zile va simtiti neputinciosi si incapabili sa inaintati cu aceeasi forta cu care sunteti obisnuiti sa o faceti de obicei. Tot ce va ofera bun saptamana asta este un weekend in care va veti simti ca intr-o adevarata vacanta. Va sfatuim chiar sa va dedicati mai mult iubirii si sa uitati de razboi.

TAUR 21.04-21.05: Astrele va faciliteaza niste oportunitati la care nici nu indrazneati sa va ganditi pana acum. Profitati de ocazie si de inspiratia de care dati dovada pentru a armoniza toate energiile care pareau discordante. Cu cat sunteti mai discreti in maniere, cu atat veti judeca mai putin tot ce se intampla in jur si veti fi mai fericiti.

GEMENI 22.05-21.06: Inca va mai preocupa directia pe care ati adoptat-o in cariera, insa nu pentru mult timp deoarece, cat de curand toate vor incepe sa functioneze. Bineinteles, meritati din plin aceste progrese si pacea ce urmeaza in viata de zi cu zi, insa nu uitati ceva: nu vorbiti mai mult decat trebuie!

RAC 22.06-21.07: Interactiunea cu prietenii cei mai buni decurge cat se poate de bine, de parca Paradisul a fost creat pe acest pamant chiar pentru dumneavoastra. Optati pentru optimism si veti vedea cum vi se schimba viata in bine, asa cum de mult timp nu s-a mai intamplat. La sfarsitul saptamanii persoana iubita va face o surpriza de proportii.

LEU 22.07-22.08: Daca doriti sa schimbati directia in care mergeti, acum este momentul cel mai potrivit sa o faceti. Trebuie sa aveti curajul sa porniti pe un nou drum, daca insa veti renunta la ideile fixe pentru a face loc unei noi mentalitati. Este momentul sa descoperiti un mod optimist de a vedea lumea.

FECIOARA 23.08-22.09: Asemenea unui dans lent, cu miscari armonioase si cu gratie, asa este indicat sa actionati pentru a obtine tot ce v-ati propus. Nu excludeti, insa posibilitatea intampinarii unor surprize neplacute venite din partea celor cu care ati avut ceva de impartit, mai ales daca acestia au senzatia ca totul li se cuvine.

BALANTA 23.09-22.10: Prietenii si comunicarea cu acestia sunt singurele subiecte care prezinta interes pentru dumneavoastra in aceasta saptamana. Ceea ce trebuie sa stiti este ca nimeni si nimic nu va pune bete in roate. In weekend puteti castiga o frumoasa suma de bani sau primi un cadou neasteptat care va binedispune.

SCORPION 23.10-21.11: Detasati-va de rutina zilnica deoarece este o vreme prielnica schimbarilor, insa ar putea reprezenta si o imensa pierdere de timp. Momentan, v-ati descurca mai usor daca ati avea cu cine sa impartasiti experienta acumulata.

SAGETATOR 22.11-21.12: Prin intermediul anturajului vi se deschid cateva porti pe care nu ati avut curajul sa le incercati. Grupul de prieteni din care faceti parte este insa cel mai activ si dornic de distractie. Poate ca ar fi mai bine daca veti incerca sa va adaptati dorintelor celor din jur.

CAPRICORN 22.12-19.01: Este momentul sa va redefiniti notiunea de familie, dar si de reusita in plan social. Poate ca veti descoperi o noua forma a individualismului, insa acest lucru nu va avea loc pana ce nu va decideti sa incepeti pas cu pas planurile de viitor.

VARSATOR 20.01-18.02: Este momentul sa va largiti orizonturile si sa fiti din ce in ce mai deschisi pentru a primi tot ce este nou in viata dumneavoastra. Uitati de acuzatii, renuntati la parerile de rau si profitati de siguranta pe care v-o ofera familia. In cazul in care doriti sa renovati casa, ar trebui sa fiti atenti la achizitionarea produselor de lux.

PESTI 19.02-20.03: Aveti pregatita cate o vorba buna pentru fiecare dintre cei cu care interactionati. Daca aveti ceva de impartit, asigurati-va ca faceti acest lucru in mod echitabil. Cu cat sunt probleme financiare mai mari, cu atat aveti senzatia ca traiti intr-un cerc vicios. Evitati barfele si orele suplimentare petrecute la locul de munca.