Vineri, 3 aprilie 2015, Media Systems Communication organizeaza prima editie a evenimentului Innovation In Health - Awards Ceremony, care va avea loc la Howard Johnson Hotel, Bucuresti, incepand cu ora 19.00.
Inovatia nu ar fi posibila fara oameni extraordinari si fara eforturile acestora de a face ca lucrurile sa se intample. Acesta este motivul pentru care alegem sa le multumim si totodata sa ii premiem pe cei care pun pasiune, ambitie, timp si dedicare proiectelor inovatoare in sistemul sanitar, menite sa ofere servicii si solutii la cel mai inalt nivel pentru cresterea actului medical si a calitatii vietii.
Asadar, va invitam sa fiti alaturi de noi in actiunile noastre de recunoastere si premiere a elitelor din sistemul sanitar din Romania.
Au confirmat participarea: Ministrul Sanatatii- Dr. Nicolae Banicioiu, alaturi de Presedintele CNAS- Dr. Vasile Ciurchea.
Din juriu fac parte: Dr. Vasile Ciurchea- Presedinte CNAS, Petru Craciun, Director General CEGEDIM, Laurentiu Mihai, Director Executiv APMGR, Prof. Dr. Radu Vladareanu- Director de Departament Obstetrica-Ginecologie, UMF Carol Davila Bucuresti, Prof. univ. Dr. Marian Vladimir Constantinescu, DDS, PhD- Sef Departament Reabilitare Orala din Universitatea Titu Maiorescu Bucuresti, Alexandra Manaila, Editorial Manager al revistei Romanian Journal of Health Manager si Media Systems Communication - organizator al evenimentului.
De asemenea, in cadrul evenimentului avem si invitati speciali din strainatate:
-din SUA Dr. Ioan Opris PhD din cadrul Wake Forest University School of Medicine cu lucrarea sa exceptionala: microcipul pentru restaurarea abilitatii de decizie, fiind un potential candidat la Nobel
-din Grecia Prof. Dr. Konstantinos Pantos, fondatorul Clinicii GENESIS Atena, renumit la nivel international pentru succesul in domeniul tehnicilor de reproducere umana asistata, avand cea mai buna rata de succes din Europa in FIV (57% ).
Prin acest eveniment ne propunem sa aducem in atentia dvs. cele mai de actualitate si relevante inovatii din sistemul sanitar din Romania.
Evenimentul este de tip gala dinner si este prevazut cu wellcome coffee, momente de premiere, dinner cocktail & networking. Pentru mai multe informatii cu privire la categoriile de premiere si la nominalizati, va invitam sa accesati site-ul evenimentului: www.innovationinhealth.ro.