Binecunoscuta realizatoare tv si radio lanseaza un nou concept de eveniment: conferintele de sanatate si frumusete "Traieste Sanatos cu Simona".
Prima tema abordata de vedeta in cadrul conferintei, va fi "Sanatatea e mai buna decat toate", iar evenimentul va avea loc in data de 12 martie 2015, ora 18:30.
Cunoscuta ca fiind un promotor al stilului de viata sanatos, Simona va impartasi participantilor sfaturi despre felul in care putem sa ne ingrijim atat fizic cat si psihic, pentru a face fata tuturor provocarilor pe care viata ni le ofera.
"Conferintele Traieste Sanatos cu Simona vor fi o continuare fireasca a emisiunilor de sanatate pe care le realizez. De-a lungul timpului tot mai multe persoane mi-au cerut sfaturi cu privire la diverse subiecte din domeniul sanatatii, frumusetii si al intretinerii corporale, educatiei si parenting-ului. Tocmai de aceea, mi-am propus sa ma intalnesc cu publicul pentru a interactiona mai bine si pentru a raspunde direct nevoilor participantilor.
Alaturi de specialisti din diverse domenii, voi aborda teme variate, asa ca ii astept pe toti cei interesati sa se inscrie la adresa [email protected]. Prima tema, Sanatatea e mai buna decat toate, va pune accent pe importanta analizelor medicale generale, detoxifierea organismului, cresterea imunitatii, ingrijirea tenului si nutritie, astfel incat sa putem avea o viata armonioasa din toate punctele de vedere", a declarat Simona Dragomir (fosta Balanescu).
De-a lungul anului 2015 vedeta va sustine 5 conferinte "Traieste sanatos cu Simona" pe diverse teme.
"Pentru fiecare dintre conferintele ce se vor desfasura in 2015, am ales sa colaborez cu vectori de imagine in industria frumusetii si a sanatatii. ColonHelp, Ropharma, Centrul Medical Matei Basarab si Farmec vor fi alaturi de mine in cadrul primului eveniment, unde vom oferi solutii pentru subiectele dezbatute. Cei care doresc sa participe la conferinta sunt asteptati sa se inscrie la adresa [email protected]", a mai adaugat realizatoarea emisiunilor "Meditatii pentru parinti" si "Mamma mia" de la radio Itsy Bitsy.
Pretul biletelor pentru participarea la conferinta sunt urmatoarele:
Categoria I: 30 de ron( include gift bags in valoare de 100 de ron)
Categoria II: 10 de ron
Parteneri eveniment: radio Itsy Bitsy, Eva.ro, Kudika.ro, Garbo.ro, ReplicaVedetelor.ro, Kfetele.ro, BusinessWoman.ro, Silk Panoramic- Restaurant Italian.
Sponsorii evenimentului: ColonHelp, Ropharma, Centrul Medical Matei Basarab, Farmec.