Arpad Balint din Odorheiu Secuiesc a participat recent la Targul Bucurestiului organizat in Parcul Cismigiu.
"La standul meu, bucurestenii au gasit si achizitionat lampadare facute din panusi de porumb - la 45 RON (cu suport de sticla), lampadare din porumb cu suport de lemn - la 120 RON, lampadar pe suport de fier - la 150 RON, bluze albe si negre, cusute traditional de fiul meu, Zoltan Balint, inginer electronist, si de prietena lui, Eva Inceffy", ne-a spus Arpad Balint.
Acesta va fi prezent cu un stand, saptamana viitoare, la targul traditional organizat de Ziua Recoltei, la Constanta. In rest, il mai puteti gasi si la targurile traditionale organizate in orasele: Oradea, Suceava, Bucuresti.
Inedite la standul sau sunt si stergatoarele de picior facute tot din porumb - la 15 RON, suporturile pentru flori, suporturile pentru sticle - la 15 RON la 0,5 litiri, gentile, ingerasii de brad din panusi de porumb - 12 RON, bratarile din panusi de porumb - 3 RON, cosuletele din porumb - la 3, 8 si 9 RON (mici) si la 15 - 20 RON (mari).
"Ma ocup de impletituri din panusi din 1996 si la standul meu gasiti cosuri din panusi de porumb. Am invatat asta din copilarie! E o traditie in satul meu natal, Dumitreni, judetul Mures", a mai spus Arpad Balint.