Valcea: Cele 45 de tone de grau timise de PSD Galati au ajuns la oamenii din Vaideeni si Fartatesti.

Organizatia PSD Galati a trimis la Valcea pentru oamenii afectati de inundatii 45 de tone de grau, a declarat, pentru AGERPRES, senatorul valcean social-democrat Laurentiu Coca.
"Este admirabil gestul colegului si prietenului meu din Senat, domnul Gheorghe Saghian, care s-a oferit voluntar sa trimita in judetul Valcea, ca gest de prietenie, pentru colegii sai si in special pentru domnul Ion Cilea, presedintele Consiliului Judetean, 45 de tone de grau pentru oamenii napastuiti din comunele Vaideeni si Fartatesti. Domnul Saghian nu a uitat gestul nostru de anul trecut cand Valcea a sarit in ajutorul galatenilor loviti de probleme" a declarat Coca.
Acesta a mai adaugat faptul ca 25 de tone de grau au ajuns la Vaideeni si 20 la Fartatesti, iar cei doi edili au repartizat imediat cerealele oamenilor care si-au pierdut, in urma inundatiilor, agoniseala.
Judetul Valcea a fost lovit saptamana trecuta de precipitatii abundente si de viituri care au afectat 55 de localitati, sute de oameni vazandu-si agoniseala luata de ape.
Sursa: AGERPRESS.