• BERBEC 21.03-20.04: In aceasta perioada va simtiti ca si cum ati sta intr-un sac plin cu de toate. Ce pierdeti in prima jumatate a saptamanii veti recupera in weekend. Joi sau vineri este posibila o calatorie in interes de serviciu de pe urma careia ati putera castiga un bonus.
• TAUR 21.04-21.05: Orice incercare de a va mari venitul personal prin tranzactii dubioase se dovedeste dezastruoasa. Exista insa sanse sa castiga bani in plus la locul de munca. Totul este sa raspundeti pozitiv la noul proiect la care sunteti rugati sa colaborati. Nimic mai simplu!
• GEMENI 22.05-21.06: Satisfactia este caracteristica acestor zile. Probabil, veti fi obligati sa luati cam prea repede si prea multe decizii decat pana acum. Nu va bazati pe altii sa vina cu prea multe idei geniale ci folositi-va imaginatia de care debordati. S-ar putea sa aveti nevoie de o consultanta de specialitate pentru semnarea unui act oficial.
• RAC 22.06-21.07: Va este foarte dificil sa stabiliti cu ce anume sunteti de acord in proiectele pe care le primiti la locul de munca. Vi se pare ca sunt multe lucruri diferite pe care le-ati putea face, fara a va mai ocupa de "nimicuri". Daca judecati cu mai multa detasare, sigur observati sa situatia nu este chiar asa...
• LEU 22.07-22.08: Relatia cu partenerul de viata s-a cam tensionat in ultima vreme. Se poate ca dumneavoastra sa aveti o mare vina sau poate doar cealalta jumatate si-a cam pierdut rabdarea. Nu credeti ca sunteti prea autoritari. Inca mai aveti de invatat sa-i ascultati si pe ceilalti.
• FECIOARA 23.08-22.09: Nu veti gasi placerea sau divertismentul care sa va satisfaca, exceptie facand doar cazul cand veti sapa adand in buzunare pentru a plati pentru ele. Fiti atenti la cei de-acasa, deoarece, deocamdata, sunt singurii care va inteleg si va accepta gusturile.
• BALANTA 23.09-22.10: Este o saptamana prielnica acceptarii favorurilor venite de la cateva persoane influente. Fiti atenti insa la imprejurari si incercati sa evitati deciziile bruste. Sunteti destul de stresati de evenimente si nu ar fi rau ca macar in weekend sa petreceti cat mai mult timp in compania familiei sau a celor mai buni prieteni.
• SCORPION 23.10-21.11: A venit vremea sa va ganditi si la securitatea pe termen lung a dumneavoastra si a familiei. Poate va depuneti un fond de rezerva, va faceti o asigurare a imobilului sau de sanatate. Schimbarile petrecute in restul zilelor le veti trece cu destula forta.
• SAGETATOR 22.11-21.12: Evitati sa trageti prea repede concluziile, stapaniti-va cumpatul si fiti mai toleranti. Pentru oamenii de afaceri mijlocul saptamanii va fi unul foiarte norocos. Noi sanse de reusita se ivesc si vor fi destul de profitabile. Aveti o perioada foarte plina si sunteti mai tot timpul ocupati si mai ales in weekend.
• CAPRICORN 22.12-19.01: S-ar putea sa aveti o revelatie fulgeratoare si se va dovedi ca sunteti mai aproape decat credeati de implinirea visului dumneavoastra. In ceea ce priveste persoana draga, ar fi timpul sa va clarificati sentimentele pentru aceasta si sa actionati in consecinta.
• VARSATOR 20.01-18.02: Unul dintre prietenii dumneavoastra de suflet poate da de necaz si va cere neintarziat ajutorul. Nu faceti nimic care ar putea sa va puna de partea ilegalitatilor. Disperarea nu duce la nimic bun. Mai bine cu un pic de rabdare rezolvati situatia in siguranta.
• PESTI 19.02-20.03: Lucrurile care se petrec in jurul dumneavoastra v-ar putea infuria. Intarzierile va dau un sentiment de frustrare si nici relatiile de serviciu nu sunt mai grozave. Doar in weekend situatia se mai asaza. Va intalniti cu prieteni vechi pe care nu i-ati mai vazut de multa vreme si care va primesc cu entuziasm.