Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
Personalul calificat al Centrului de Sanatate Medireflex va ofera servicii medicale de calitate, sub supravegherea permanenta a medicului, in vederea obtinerii starii dumneavoastra de echilibru si sanatate. Terapiile utilizate in cadrul centrului medical sunt terapii naturiste care completeaza cu succes si uneori, chiar substituie terapiile medicinii alopate.
Fie ca sunteti sanatos sau bolnav, in cadrul centrului de sanatate va puteti relaxa intr-un ambient modern si placut beneficiind de Aromoterapie, Meloterapie si Cromoterapie. Este cunoscut faptul ca stressul este cauza celor mai multe dintre afectiunile morfologice si functionale. Indepartand cauza, sansele imbolnavirii sunt mult mai scazute si veti putea savura astfel bucuriile unei vieti sanatoase.

Tratamente clinica

• ACUPUNCTURA: Acupunctura este o arta terapeutica, strans ancorata in conceptiile filozofiei antice chineze. Se bazeaza pe plasarea judicioasa a unor ace metalice, in puncte cu delimitare anatomica precisa de pe corpul omenesc, conform unor legi de actiune care au la baza tocmai gandirea filozofica chineza.
• HOMEOPATIE: Homeopatia este metoda terapeutica definita prin regula de baza: " Similia similibus curentur ", adica " Ceva ce se vindeca prin ceva asemanator ". Un pacient cu o afectiune exprimata printr-un ansamblu de simptome se va vindeca daca i se administreaza ca medicament o substanta capabila sa determine simptome asemanatoare atunci cand este administrata la omul sanatos.
• REFLEXOTERAPIE: Reflexoterapia este o tehnica de diagnostic si tratament in care sunt masate anumite regiuni ale corpului, in special plantele (talpile), avand ca efect disparitia durerii si a altor simptome.
• MASAJ TERAPEUTIC: Procesul consta in conjugarea dietoterapiei, a masajului terapeutic si a gimnasticii pasive cu electrostimulare musculara.
• MASAJ SHIATSU (FOCUSED TOUCH SHIATSU): Shiatsu este o forma de masaj vindecator fondata in Japonia la inceputul secolului XX, in care tehnica de baza este aplicarea de presiune pe traseele energetice descrise in medicina traditionala chinezeasca.
• MASAJ CU MIERE: Masajul cu miere este un masaj al intregului spate si include efectele de vindecare ale mierii precum si toate beneficiile ingredientelor pe care mierea le contine (vitamine, minerale, aminoacizi, antioxidanti).
• MASAJ FACIAL
• LUMINA POLARIZATA: Senzatia de confort oferita de lumina solara se extinde asupra intregului sistem biologic al organismului uman, avand capacitatea de a oferi o parte din energia necesara functionarii optime a aparatelor si sistemelor acestuia.
• TERAPIE CROMATICA: Terapie cromatica consta in terapia pe baza de culori, avand un singur obiectiv: sa ne incarce de energie. Culorile favorizeaza fiecare o anume stare.
• THETA HEALING: Theta Healing este o tehnica energetica de vindecare holistica prin unde cerebrale Theta (4-8 Hz), care se bazeaza pe abilitatile intuitive naturale ale terapeutului si pe puterea iubirii neconditionate a lui Dumnezeu.
• REIKI (METODA DE VINDECARE USUI): Reiki a fost descoperit, dezvoltat si transmis in timp de Dr. Mikao Usui, preot catolic japonez din secolul al XIX-

Echipa
• Dr. Iuliana Avadanei
Medicina generala
Competente acupunctura (Societatea Romana Acupunctura)
Competenta homeopatie (Societatea Romana de Homeopatie)
• Terapeuta Elena Enescu
Reflexoterapie
Masaj terapeutic
Masaj facial
• Terapeuta Diana Rhea
Masaj Shiatsu (Focused Touch Shiatsu)
Masaj cu miere
Theta Healing
Reiki Usui

(021) 327.20.61 (Programari: Luni-Vineri: 08.00-16.00);
Program: Luni-Vineri: 08.00 - 20.00 Sambata: 08.00 - 14.00
Strada Nerva Traian nr.7, bl. M66 sc.A, ap. 20, sector 3, Bucuresti

Pentru informatii
0740.338.705
0746.227.896
0726.881.491
www.medireflex.ro

Email: [email protected]