Recent s-a inaugurat la Bucuresti un altfel de salon de frumusete. "Jolie Cherie"-la meilleure amie, asa a fost numit de cei doi entuziasti- Claudia Vidican si Cristian Bizdoaca noul salon deschis in selecta zona Kiseleff- Aviatorilor. 
"A fost un vis al nostru" a marturisit la taierea panglicii Claudia Vidican "sa oferim clientelei un loc plin de energie pozitiva, facut din dragoste si pasiune, unde sa gaseasca cele mai bune tratamente personalizate pentru par, corp, fata si chiar suflet, aplicate de profesionisti carora chiar le pasa..."
Pentru a beneficia de experienta celor care au inventat conceptul de estetica medicala, Jolie Cherie a apelat la Giacomo Poderi, specialistul italian incontestabil al tehnologiilor de infrumusetare si terapie.
"Nu ne laudam ca am inventat apa calda" a declarat Giacomo Poderi "dar ne laudam ca am cercetat si inteles exact necesitatile publicului feminin (atentie, si nu numai!!) in ceea ce priveste partea estetica si le-am tratat cu seriozitatea cuvenita oricarei probleme medicale. Pentru ca doamnelor, celulita este o boala. La fel si insuficienta circulatorie, cuperoza sau alte multe probleme inestetice. Si nu putem aborda altfel celulita, depunerile localizate de grasime sau vasele sparte decat cu cea mai mare seriozitate.
"Ma bucur ca am gasit la Jolie Cherie deschiderea pentru formarea profesională de exceptie a intregului personal si vreau sa asigur cu experienta mea de peste 40 de ani in domeniul esteticii medicale ca aici veti avea parte de cel mai bun tratament si cele mai durabile rezultate."
In afara tratamentelor corporale (anticelulitic, drenaj limfatic, tonifiere, remodelare corporala,radiofrecventa, ultrasunet, vacuum etc) la Jolie Cherie veti gasi o echipa de specialisti ce va va indruma catre cele mai adecvate scheme de terapie personalizate. Dr Daniela Catanas, medic dermatolog, Dr Felician Stancioiu, specialist in medicina integrativa si biorezonanta, ‎cosmeticienele Valentina Neagoe si Liliana Bargu, specialistii in remodelare corporala Razvan Iosif si Elena Neatu, make-up artist Ioana Andrei, mani-pedi- Daniela Ion si hair stylist Livia Berceanu si Andrei Gusan. Produsele folosite de ei sunt alese cu grija din cele mai renumite game profesioniste din lume
De altfel ziaristele prezente la eveniment au beneficiat de maiestria specialistilor si au plecat de la Jolie Cherie cu o impletitura speciala, o manicura durabila si toate au decis sa incerce pe pielea lor efectele aparatelor propus de Giacomo Poderi si echipa sa, la acest eveniment reprezentata chiar de fiicele sale, Cinzia si Luana Poderi.
MC al evenimentului a fost Roxana Iliescu, ea insasi beneficiara terapiilor, insa in scop medical. Ca sa poata prezenta evenimentul fara ajutorul carjelor, familia Poderi i-a aplicat un tratament combinat de ultrasunete, infrarosii, presoterapie si radiofrecventa. 
Andreea Ibacka si cantareata de muzica populara Viorica Macovei au fost si ele prezente la eveniment si s-au autodeclarat prietene Jolie Cherie.
Jolie Cherie este prietena cea mai buna, cea care iti da mereu cele mai bune sfaturi si te iubeste neconditionat.
Nu se doreste a fi un salon monden ci un loc unde sa te simti rasfatata, sa ti se respecte intimitatea si sa fii sigura ca vei primi doar tratamentele potrivite tie la cele mai bune preturi.
Ambitia salonului este aceea de a se transforma intr-un club de socializare nu numai pe teme de frumusete, si in acest sens vom organiza evenimente periodice la care doamnele, prietenele Jolie Cherie, vor putea afla pe langa secrete legate de frumusete sau tratamentele faciale/corporale, si alte trucuri, dar vor avea si ocazia sa faca degustari de ciocolata, de vinuri, sa admire creatii ale designerilor de haine si pantofi, ba chiar si momente culturale, expozitii de fotografie sau pictura.