extraterestriiprintrenoi.wordpress.com: AKAKOR, ORASUL PIERDUT AL ZEILOR (Autor: GABRIELA DOBRESCU)

Esista o carte mai putin cunoscuta, o carte care povesteste o istorie incredibila care pare o legenda, o carte pentru care am alergat mult sa o gasesc, cutreierand multe librarii din Milano care nici nu auzisera de existenta ei, dar pe care cu putin noroc am gasit-o intr-o librarie ezoterica a acestui oras. Titlul ei este Cronica din Akakor iar i autorul ei este Karl Brugger. Am sa incerc sa va povestesc de ce este ea atat de unica si de interesanta.
In primul rand este interesanta pentru faptul ca persoanele care au plecat in cautarea Akakorului au fost toate ucise sau au avut stranii accidente printre ele numarandu-se chiar autorul cartii. In al doilea rand este unica pentru ca povesteste istoria oamenilor si zeilor (a se citi extraterrestri) care au trait in inima Amazoniei, urmasii lor fiind ciudati indieni cu pielea alba, parul negru, care vorbesc un fel de germana si care traiesc in jungla amazoniana intre Brazilia, Bolivia si Peru.
Am sa va traduc cateva pasaje semnificative din prefata scrisa de un urmas al autorului care a dorit din tot sufletul sa faca cunoscuta omenirii aceasta istorie, sperand, ca va gasi la timpul potrivit locul ei in istoria umanitatii.
Luind cina cu Paul, un prieten, acesta ii povesteste ca a citit o carte foarte interesanta care vorbea de o antica civilizatie preincasa care se intindea pe teritoriul intregii Amazonii si care fusese cercetata de faimosul explorator englez Colonelul Fawcett disparut in mod misterios impreuna cu fiul sau in jungla, obiectivul sau fiind descoperirea unui antic oras si a misterioasei sale civilizatii.
Misterul care invaluia descoperireea anticului oras era din ce in ce mai intortochiat deoarece disparitia Colonelului Fawcett chiar in momentul in care parea ca a descoperit cum sa se ajunga acolo dupa spusele indienilor, apoi moartea lui Karl Bugger care a fost ucis in Rio de Janeiro in fata luxoaslor hotele din Copa Cabana in momentul in care prepara expeditia sa pentru a ajunge in Akakor, apoi fiul lui Faucett care pleaca in cautarea tatalui, apoi moartea unui calugar al Vaticanului care detinea pasaje din adevarata carte a indienilor au dat de gandit mult celor care nu s-au indoit de adevarata existenta a acestui oras pierdut al antichitatii.
Aceasta incredibila istorie despre zei, extraterrestri, indieni albi, goti care au ajunsi in America si despre uimitorele lor cunostinte este povestita de ultima capetenie a indienilor albi ai amazzoniei, Tatunca Nara, unui jurnalist sperand ca in acest fel lumea va ajuta tribul sau sa iasa din mizeria in care se zbatea.
Capetenia indienilor albi povesteste prietenului sau jurnalist istoria poporului , care este urmas al zeilor ( a se citi extraterrestri) si care locuiau in orasul subpamantean donat lor de catre parintii celesti.
Karl Brugger, autorul cartii, caci el era jurnalistul, asculta cu stupoare incredibila poveste a indianului pe care o inregistreaza pe zece casete, dupa care scrie apoi totul adaugand desene, harti, fotografii ale uimitorului oras pierdut al zeilor, dar si fragmente din scrierea zeilor, limba in care era scrisa adevarata istorie a cetatii Akakor.
Pentru curajul sau incredibil de a publica aceasta carte si pentru setea de a descoperi adevarata istorie a omenirii au fost ucise patru persoane de a carei integritate morala si competenta nimeni nu se putea indoi.
Acum sase ani cand am publicat articolul meu despre aceasta civilizatie pe internet, in mai multe jurnale si bloguri din Italia toti au ramas masca. Parea ca nimeni nu stie aceasta istorie incredibila dar, asa cum s-a dovedit mai apoi, in acelasi timp reala. Am primit zeci de scrisori si mail-uri in care multe persoane doreau sa afle mai mult despre acesti indieni si despre incredibila lor istorie pentru ca in mai toate scrierile mele am dovedit cum legendele nu sant basme de adormit copii ci adevarata istorie a umanitatii.
Am sa va relatez, traducand cuvintele autorului cartii, despre ce este vorba si ce anume era atat de important in toata acesta istorie incat a trebuit sa se ucida patru persoane si sa se ascunda descoperirile lor.
"Tatunca Nara mi-a povestit despre tribul sau, Ugha Mongulala care a fost ales de zei acum 15.000 se ani. Mi-a descris doua enorme cataclisme care au devastat pamantul, mi-a povestit despre o alta catastrofa care trebuia sa vina inainte de sosirea zeilor, despre dominatia unui fiu al zeilor asupra continentului American pe care el il chiama Lhasa si de raportul sau intens cu Egiptul, despre originea poporului incas,despre sosirea gotilor pe continentul american si despre uniunea acestora cu poporul indienilor. Mi-a vorbit apoi despre imensele orase subterane costruite de zei si mi-a mai zis ca toate aceste evenimente au fost scrise de zei intr-o carte care se cehama "CRONICA AKAKORULUI"
In cea mai mare parte se vorbea despre lupta triburilor indiene impotriva omului alb, mai precis impotriva spaniolilor si a portighezilor care cautau cauciuc, a colonistilor, aventurierilor si a soldatilor peruani.
Istoria tribului Ugha Mongulala si a triburilor aliate cu acesta incepe cu anul zero pana in anul 12.453, adica incepand cu anul 10.481I.C. pana in anul 1972 D.C. urmarind cronologia timpului omului alb.
Dupa distrugerea celor trei generatii umane care au pierit in diferite cataclisme, omul traia in caverne si stateau toti uniti. In acel timp au coborat pe pamant zeii (a se citi extraterestrii). Acestia au fost Primii Maestrii care au purtat catre lumina oamenii. Veneau dintre stele, din profunditatea Cosmosului si tara lor se numea Schwerta. Ei au plecat de acasa pentru a visita alte lumi si pentru a purta cunostintele lor in alte parti ale universului. Zeii au povestit oamenilor ca Schwerta era un imens imperiu format din numeroase lumi cum sant firele de nisip si ca la fiecare 6000 de ani lumea terestrilor se intalneste cu lumea poporului stelelor pentru ca este aceasta perioada cand cele doua lumi trebuie sa se vada.
O data cu sosirea lor pe pamant a inceput epoca de aur. Erau 130.000 de familii ale Primilor Maiestri care au coborat din cer sa lumineze oamenii. Ei au ajutat triburile nomade sa se aseze intr-un singur loc si imparteau corect fiecare fruct al pamantului si orice era de mancat cu oamenii. Cu rabdare si fara sa se oboseasca niciodata ei au invatat multe lucruri pe oamenii chiar daca acestia nu voiau sa faca ca ei si pareau copii care se opun binelui. Datorita dragostei, rabdarii si bunatatii lor poporul lui Tatunca Nara i-au venerat ca pe niste adevati purtatori de lumina.

(Va urma)