Situat pe Strada Nerva Traian, nr. 7, bl. M66, sc. A, ap. 20, sector 3, Bucuresti, Centrul de Sanatate Medireflex va ofera alternativa!
Pentru programari sunati la: (021) 327.20.61
Luni-Vineri: 08.00 - 16.00
Pentru informatii
0740.338.705
0746.227.896
0726.881.491 Email: [email protected]


REIKI (METODA DE VINDECARE USUI)

Descriere: Reiki a fost descoperit, dezvoltat si transmis in timp de Dr. Mikao Usui, preot catolic japonez din secolul al XIX-lea. Tehnica se bazeaza pe conceptul energiei universale de vindecare. Reiki este un sistem japonez de vindecare naturala bazat pe canalizarea prin maini a unei energii tamaduitoare (energia vitala universala), in vederea echilibrarii energiei umane, vindecarii unor maladii si pentru a ne mentine intr-o buna stare de sanatate si relaxare.
Preturi
Sedinta: 50 Lei


ACUPUNCTURA

Acupunctura este o arta terapeutica, strans ancorata in conceptiile filozofiei antice chineze. Se bazeaza pe plasarea judicioasa a unor ace metalice, in puncte cu delimitare anatomica precisa de pe corpul omenesc, conform unor legi de actiune care au la baza tocmai gandirea filozofica chineza.
Preturi
Consultatie: 100 Lei
Sedinta: 50 Lei

HOMEOPATIE
Homeopatia este metoda terapeutica definita prin regula de baza: " Similia similibus curentur ", adica " Ceva ce se vindeca prin ceva asemanator ". Un pacient cu o afectiune exprimata printr-un ansamblu de simptome se va vindeca daca i se administreaza ca medicament o substanta capabila sa determine simptome asemanatoare atunci cand este administrata la omul sanatos.

Preturi
Sedinta: 100 Lei


REFLEXOTERAPIE

Reflexoterapia este o tehnica de diagnostic si tratament in care sunt masate anumite regiuni ale corpului, in special plantele (talpile), avand ca efect disparitia durerii si a altor simptome.

Preturi
Consultatie: 100 Lei
Sedinta: 50 Lei


MASAJ TERAPEUTIC

Procesul consta in conjugarea dietoterapiei, a masajului terapeutic si a gimnasticii pasive cu electrostimulare musculara.
Preturi
Sedinta: 55 Lei


MASAJ SHIATSU (FOCUSED TOUCH SHIATSU)

Shiatsu este o forma de masaj vindecator fondata in Japonia la inceputul secolului XX, in care tehnica de baza este aplicarea de presiune pe traseele energetice descrise in medicina traditionala chinezeasca. Focused Touch Shiatsu este un stil modern de shiatsu, unic un Romania, care include, aditional la tehnicile traditionale, tehnici din Terapia Cranio-Sacrata (Cranio-Sacral Therapy - Eliberari Craniene si Shiatsu Facial) si din masajul Trager (tehnici de manipulare usoara pentru realinierea corpului si deblocarea durerilor articulare). Evaluarile pe care le realizeaza terapeutul sunt analiza posturala si testarile articulare. Shiatsu se desfasoara cu pacientul imbracat lejer (tricou bumbac, pantalon panza sau bumbac si sosete), asezat pe masa de masaj, fara a se folosi uleiuri sau creme de masaj.
Preturi
Sedinta: 60 Lei


MASAJ CU MIERE

Masajul cu miere este un masaj al intregului spate si include efectele de vindecare ale mierii precum si toate beneficiile ingredientelor pe care mierea le contine (vitamine, minerale, aminoacizi, antioxidanti). Este un puternic tratament pentru relaxarea intregului organism si eliminarea rapida (prin piele) a toxinelor si impuritatilor. Mierea de albine are proprietati antiinflamatorii (reduce durerile), proprietati antimicrobiene (ajuta la vindecarea infectiilor), imbunatateste circulatia, grabind procesul de vindecare.
Preturi
Sedinta: 50 Lei


MASAJ FACIAL
Preturi
Sedinta: 40 Lei



LUMINA POLARIZATA

Senzatia de confort oferita de lumina solara se extinde asupra intregului sistem biologic al organismului uman, avand capacitatea de a oferi o parte din energia necesara functionarii optime a aparatelor si sistemelor acestuia. Asa cum plantele au nevoie de lumina in procesul de fotosinteza si noi avem nevoie de aceasta sursa de energie pentru sustinerea metabolismului si a sistemului endocrin. Lumina solara contribuie la reglarea multor procese biologice importante. Este bine cunoscut faptul ca sinteza vitaminei D se face in prezenta soarelui, aceasta avand un rol important in fixarea calciului in oase si contribuind astfel la dezvoltarea armonioasa a acestora.
Preturi
Sedinta: 10 Lei


TERAPIE CROMATICA

Terapie cromatica consta in terapia pe baza de culori, avand un singur obiectiv: sa ne incarce de energie. Culorile favorizeaza fiecare o anume stare.
Preturi
Consultatie: 100 Lei
Sedinta: 35 Lei


THETA HEALING

Theta Healing este o tehnica energetica de vindecare holistica prin unde cerebrale Theta (4-8 Hz), care se bazeaza pe abilitatile intuitive naturale ale terapeutului si pe puterea iubirii neconditionate a lui Dumnezeu. Theta Healing este o metoda complementara pentru a atinge echilibrul energetic, adica vindecarea fizica, emotionala si spirituala.
Preturi
Sedinta: 50 Lei