REVELION 2014: Oferte last minute sunt in Poiana Brasov si Predeal - 440 de euro 4 nopti de cazare la pensiune
• Multe din hotelurile, pensiunile si vilele din statiunile Predeal si Poiana Brasov sunt aproape pline, insa exista si unitati de cazare care nu au reusit sa-si ocupe toate locurile si vin cu oferte last minute pentru Revelion, facand reduceri de cateva zeci de euro.
• pensiune de 3 stele din Poiana Brasov vine cu o oferta last minute de 440 de euro de persoana, reducere de la 490 de euro, cat era ofertainitiala pentru un sejur de 4 nopti de cazare.
• Un hotel de 4 stele din Poiana face o reducere de la 1.900 de lei la 1.600 de lei de persoana pentru 2 nopti cazare, la un hotel de 4 stele din Brasov pentru minivacanta de Revelion o noapte de cazare costa 200 de lei de persoana, iar pentru un sejur de 3 nopti pretul este de 578 de lei de persoana, in timp ce la un hotel de 3 stele din oras preturile pornesc de la 60 de lei de persoana pentru o noapte.
• Un hotel de 3 stele ofera un sejur de 3 nopti cu demipensiune si cina festiva de Revelion inclusa, la preturi de la 416 euro de persoana pana la 513 euro, in functie de tipul camerei. La un alt hotel de 3 stele din Poiana Brasov pentru 3 nopti de cazare, de Revelion, pretul ajunge la 1.200 de lei de persoana, fiind inclusa cina festiva si o "cina traditionala" de 1 ianuarie.
• La un hotel de 4 stele din statiune un pachet de Revelion se vinde la pretul de 3.200 de lei pentru 5 nopti de cazare pentru o persoana, cu demipensiune si cina festiva de Revelion, la care se adauga diverse programe de divertisment, acces la piscina si sauna.
• Costul unul pachet de 6 nopti de cazare intr-un hotel de lux din Poiana Brasov poate ajunge de Revelion la 839 de euro de persoana.
• La o pensiune de 3 stele din Poiana, un sejur de 3 nopti in perioada Revelionului ajunge la 545 de euro de persoana pentru 5 nopti de cazare, cu mic dejun, cina si cina festiva si petrecere de Revelion. Tot in Poiana Brasov, la o vila de 4 stele, in toata perioada Craciun-Revelion un loc in apartament costa 250 de euro pentru 5 nopti, 340 de euro pentru 8 nopti si 400 de euro pentru 10 nopti de cazare. Vila poate fi inchiriata in intregime si are o capacitate de 20 de locuri, din care 8 in pat suplimentar. Oferta are mic dejun inclus, iar copiii pana la varsta de 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa.
• Si la Predeal exista hotelieri care nu au reusit sa isi vanda toate pachetele, astfel ca au venit cu oferte last minute pentru a-i atrage pe turisti.
• Un hotel de 4 stele din Predeal face reduceri de la 590 de euro la 544 de euro de persoana pentru 4 nopti de cazare, in timp ce un alt hotel de lux din centrul statiunii face reduceri de la 1.589 de euro la 1.199 de euro de persoana pentru 3 nopti de cazare.
• La un hotel de 3 stele din statiune preturile pentru 5 nopti de cazare pornesc de 590 de euro si 1.490 de euro pentru 5 nopti camera si o noapte gratuit, cu mic dejun, cina festiva si petrecere cu artificii de Revelion.
• La Predeal, turisitii isi pot petrece vacanta de Revelion si la o pensiune de 2 stele care are 18 locuri si se inchiriaza in totalitate, la pretul de 10.000 de lei pentru patru nopti cazare. In acest caz, turistii au la dispozitie bucatarie si gratar in curte.
• alta pensiune de 2 stele din Predeal ofera un pachet de 5 nopti, de Revelion, la 250 de lei de persoana pe noapte, fara facilitati incluse. De asemenea, o alta vila din Predeal, tot de 2 stele, are doar oferte pentru inchirierea intregii pensiuni, care cuprinde 6 camere, tariful de Revelion fiind de 3.500 de lei pentru patru nopti de cazare si 4.000 de lei pentru 5 nopti.
• Cei care nu vor sa-si prepare singuri masa de Revelion pot opta pentru o pensiune de 3 stele din Predeal. Aici, pentru perioada de Revelion preturile sunt cuprinse intre 535-660 de euro de persoana un sejur de 5 nopti, cu cina festiva si mic dejun incluse.
• Statiunea Predeal a deschis, sambata sezonul de schi, desi pe partiile din statiune se schiaza de cateva saptamani, urmand ca luni sa fie deschis oficial si sezonul de schi lan Poiana Brasov.
• Primaria Predeal a deschis oficial sezonul de schi, sambata, de la ora 11.00, cu un concurs de schi alpin - slalom paralel baieti si fete, urmat de un concurs de snowboard. Manifestarile pentru evenimentul de deschidere vor continua de la ora 15.15, cand este programat un concurs de snowmobile, iar de la ora 16.00 este anuntata o coborare cu parapanta. De la ora 17.00, pe scena de pe partia Clabucet va avea loc un concert cu Dj Project, iar apoi vor fi demonstratii de schi ale scolilor din Predeal, dar si ale celor de la Jandarmeria Montana Brasov si Salvamont.
• Luni, va fi deschis sezonul de schi si la Poiana Brasov, pe partia Bradul, iar programul va incepe cu un concurs demonstrativ de slalom paralel cu sportivii de la Corona Brasov, apoi sunt programate concerte cu Miki, F.Charm si Matteo, precum si un foc de artificii.
• In Poiana Brasov sunt deschise partiile Sulinar, Drumul Rosu, Bradul si partea superioara a partiei Lupului, partiile fiind intr-o stare buna. Stratul de zapada masoara aproximativ
• Temperaturile in Poiana Brasov, sambata si duminica, sunt de cuprinse intre +1 grad Celsius si +9 grade Celsius, cu cer senin, partial noros.

Sursa : MEDIAFAX