Daca la scoala dumneavoastra aveti copii talentati, si ati descoperit ca desenul se numara printre lucrurile despre care ei vorbesc in fiecare zi, ajutati-i sa descopere fete noi ale pasiunii lor.
Un copil talentat trebuie incurajat, iar aceasta tombola este ocazia perfecta de a-i spori increderea in talentul sau.
Tombola "Concurs desene Carrefour, editia Craciun 2013" se desfasoara in perioada 28 octombrie - 9 decembrie 2013. La acest concurs vor putea participa elevii claselor 0-VIII din scolile oraselor: Bucuresti (Militari), Buzau, Braila, Brasov, Botosani, Constanta, Cluj, Drobeta, Focsani, Galati, Iasi (Felicia), Oradea (Era), Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Suceava. Fiecarui elev i se va inmana prin intermediul profesorului indrumator de desen, o plansa care urmeaza a fi desenata in mod individual de catre fiecare participant, iar tema va fi "Sarbatori de poveste cu Carrefour".
La nivelul fiecarei clase se vor intocmi de catre profesori/invatatori, liste nominale care vor cuprinde cele mai frumoase 5 desene din fiecare clasa si datele de identificare ale copiilor care au desenat aceste planse. Toate plansele desenate de copii din fiecare clasa vor fi depuse la secretariatul scolii participante la tombola, impreuna cu listele nominale. Dupa preluarea acestora, listele vor fi transportate la sediile hipermarketurilor Carrefour, si vor fi depozitate intr-un spatiu special amenajat.
Premiile vor fi in numar de 8123 si vor fi acordate astfel (elevii care nu se regasesc printre cei alesi pentru a participa la extragerea premiilor mari, medii sau mentiuni, vor avea ocazia de a primi premii colective):
- premii mari: 16 excursii la Disneyland de 3 zile si 2 nopti pentru 4 persoane maxim din familia castigatorului (2 parinti si 2 copii inclusiv castigatorul)
- premiul 2: 16 laptopuri
- premiul 3: 25 biciclete
- mentiune I pentru clasele V-VIII: 25 de Tablete
- mentiune II pentru clasele I-IV: 25 Mp4 player
- mentiune speciala: 160 de cupoane de cumparaturi Carrefour in valoare de 100 RON
- premii colective: 300-500 rechizite, dulciuri, obiecte promotionale, articole vestimentare.
Tragerile la sorti vor avea loc pe 9 decembrie 2013.